Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu îi administrează lui U-BT Cluj primul eșec în Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
11.03.2022

CSU Sibiu îi administrează lui U-BT Cluj primul eșec în Liga Națională

U-BT Cluj-Napoca a suferit primul eșec în Liga Națională, în etapa cu numărul 23. BC CSU Sibiu s-a impus în Derby-ul Ardealului cu scorul de 85-82 și ajunge la un bilanț de 10-11. Șepcile Roșii au 19-1.

Miguel Angel Hoyo i-a titularizat pe Lucas Tohătan, Justas Tamulis, Tanner McGrew, Monyea Pratt, Rareș Uță. Mihai Silvășan a început cu Brandon Brown, Patrick Richard, Luca Colceag, Stefan Bircevic și Andrija Stipanovic.

Bircevic a deschis scorul după o pasă excelentă a lui Stipanovic. Brown a mărit ecartul cu un coș de la distanță. Uță a înscris primele puncte pentru gazde. Ofensivele celor două echipe au continuat prestația excelentă. Clujul a ajuns la 13 puncte, după triplele lui Brown și Bircevic, iar galben-albaștrii au ajuns la șapte puncte prin Uță și Pratt. Bircevic a înscris din nou de la distanță pentru a mări ecartul la nouă lungimi, dar Tamulis a răspuns prin același procedeu. După ce McGrew a înscris și el din spatele liniei de trei puncte, scorul era 13-16. Tamulis și Tohătan au înscris la posesii consecutive de sub inel, iar sibienii veneau la două puncte (19-21). Șepcile Roșii au înscris cinci puncte consecutive, prin Guzman și Kuti, iar Miguel Angel Hoyo a cerut timeout. Schaftenaar, abia intra pe parchet, a întrerupt seceta sibienilor. După 10 minute, tabela indica 22-29.

Schaftenaar a inaugart sfertul doi cu un coș din spatele semicercului. Kuti a răspuns cu patru puncte consecutive din post-up. Grasu și-a dus echipa la 11 lungimi, înainte de o reușită spectaculoasă a lui Uță. Silvășan a cerut un timeout, după ce Blake a croșetat apărarea adversă. Stipanovic a reacționat bine și a înscris cu un cârlig, înainte de alte două puncte ale lui Uță. După mai multe greșeli de ambele părți, Richard a punctat de la distanță pentru a duce scorul la 33-47. Pratt și Tamulis au înscris trei triple consecutive, iar gazdele veneau la -5. După un timeout al lui Silvășan, Pratt a mai adăugat două puncte, iar sibienii veneau la o singură posesie. Richard a încheiat prima jumătate cu un buzzer-beater, iar U-BT conducea cu 50-46.

Tohătan a fost primul marcator din a doua jumătate, prin două libere transformate. Stipanovic a bifat două puncte în tranziție. Richard a mărit diferența la șase puncte cu un coș de la semi-distanță. Sibiu s-a apropiat din nou la o posesie, după tripla lui Tohătan. Brown și Kuti au dus scorul la 60-54 pentru oaspeți. Pratt și Tamulis au redus diferența, iar avansul alb-negrilor era de doar două puncte. În urma unui fault anti-sportiv al lui Bircevic și a unei greșeli tehnice, Tohătan a transformat trei libere, iar Sibiu trecea în avantaj (61-60). După trei puncte înscrise, Guzman l-a căpăcit spectaculos pe Tohătan. Blake a înscris de afară imediat după repunere. El a venit și în tranziție cu un coș de la distanță, iar scorul era 67-63. Tohătan a pătruns exelent în fața lui Watson. Hogue a stabilit scorul înaintea ultimului sfert: 69-64.

Același Hogue a deschis ultimul act cu un layup. Blake și Tohătan au înscris de două ori la inel pentru a mări avansul, înainte de un stop-șut de la semi-distanță al lui Bircevic. Blake a pătruns din nou curajos și și-a mai trecut în cont două puncte prin care scorul devenea 75-68. Șepcile Roșii se apropiau la un singur punct, după un run de 6-0. Blake le-a tăiat elanul adversarilor cu o nouă bombă de la distanță. Uță a transformat două aruncări libere și ducea scorul la 80-74. A venit rândul lui Richard să puncteze de la linia de pedeapsă și să taie deficitul la patru puncte. Guzman a înscris pe o recuperare ofensivă, după ratarea lui Brown de la distanță. Tohătan a înfipt pumnalul în inimile clujenilor cu un coș pe sirenă de la mare distanță, cu 14 secunde înainte de final, iar scorul final a fost 85-82, după un four point play pe finalul meciului al lui Patrick Richard.

Lucas Tohătan a marcat 22 de puncte, Javion Blake 19 puncte, Mo Pratt 13 pct cu 7 recuperări și 4 pase decisive, Rareș Uță 12 puncte și Justas Tamulis 10. De partea cealaltă, Patrick Richard a înscris 19 puncte, Andrija Stipanovic 15, Brandon Brown 11 și Stefan Bircevic 10.

Pentru CSU Sibiu urmează un meci restant la mijlocul săptămânii (16 martie), cu Dinamo București. U-BT Cluj va juca de asemenea într-un duel restant, cu Voluntari pe 15 martie.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

42 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Dezamăgire totală
    Nu jucăm nimic de cîteva jocuri, chiar și cînd am cîștigat. Să-l menajezi tocmai acum pe Stewart ! Unii ar spune că am ajutat Sibiul. Eu nu cred. Cred că suntem pe o pantă descendentă și chiar mie îmi este frică de meciul cu Voluntari. Din nou foarte multe turnover-uri pe final de meci.
    Mai crede cineva că e adjudecat campionatul de către U ? Majoritatea echipelor și-au împrospătat loturile, noi, deși cea mai obosită echipa, nu am făcut-o.

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      🤦‍♂️pff...
      ...vai vai vai... așa ceva...

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    Raspunde
  • Dady2800 :

    RASURI
    Felicitari sibiu pt cum au jucat .jenantă prestația clujului,pălăria prea mare pt Silvasan.

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • Benjamin:

      ...
      Da meciurile din BCL iti plac?!?! Nu sunt fan Silva si asta se poate vedea din cometnariile mele anterioare, dar mai lasa-l pe om sa-si faca meseria. Dupa 2 infrangeri aproape ca ii zicem sa se duca. Putem sa tragem linia la sfarsit de sezon, dar e clar ca pana acum echipa asta a adus multe bucurii suporterilor.

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      @Benjamin
      nu cred că-i cazul să te obosești să răspunzi cuiva care are atâta minte încât să scrie așa ceva...

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    Raspunde
  • Benjamin :

    ...
    Nu e capat de lume faptul ca am pierdut. Se vede ca trecem printr-o perioada in care forma de joc nu e prea buna. Jucatorii sunt obositi (cel mai tare se vede la Stipe, Hogue, Richard) si as zice ca avem o banca scurta pentru a face fata in BCL si campionat. E clar ca stafful nu a anticipat un asa parcurs lung in BCL.
    Azi am jucat bine in atac in primele doua sferturi, dar sincer apararea mi s-a parut ca a lasat de dorit. Lipsa de concentrare si oboseala s-a vazut si in ultimele minute cand am avut multe momente in care trebuia sa recuperam un deficit de 4pct si nu am fost instare sa bagam mingea in cos sau s-a pasat aiurea.
    Din pacate (sau fericire?) pentru aceasta echipa forma maxima de joc s-a atins in grupele BCL, iar acum se vede ca e greu sa legam un joc decent. Nu cred ca se pune problema de lipsa omogenitatii. O sa avem un final de campionat mai greu decat il anticipau multi pe acest forum.
    Sper doar ca Malaga sa castige in Belgia si sa ne putem concentra normal pe campionat in urmatoarea perioada fara a mai avea presiunea calificarii in FInal 8.
    Mi-ar placea mult sa il vad pe Tohatan la Cluj sezonul urmator. Mi se pare un backup ideal pentru un PG in stilul de joc a lui Brown. Bravo lui si bravo si celor de la Sibiu care au stiut sa ridice mult in acest sezon valoarea lui Tohatan si Uta.

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Nu e capăt
      de lume că am pierdut cu Sibiu. Nu e capăt de lume că am pierdut cu Malaga. Nu a fost capăt de lume că am pierdut Cupa. In general nu e capăt de lume. Eu doar un sport în care de cele mai multe ori cei mai buni cîștiga.
      Sper să nu fie capăt de lume că ... ( nici nu îndrăznesc să spun ). Și totuși...

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      băi Titi...
      la cum pui problema și ce mentalitate ai, deduc că ești unul dintre ăia care au stat altăieri la coadă să facă plinu, zău așa 😂...

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • zoki:

      hunterUCJ
      Tare asta cu benzina :) (Am cauta o declaratie a lui Klopp dupa infrangerea cu Inter, nu am gasit-o, asa ca incerc sa o rezum, era ceva de genul, ca exista uneori cel mai bun moment cand sa si pierzi, atunci cand echipa nu a mai pierdut demult, cam asa ceva vine si infrangerea asta, cu Sibiul. Pana la urma, U-BT Cluj trebuie sa isi atinga un nou maxim de forma, cand va juca in finala cu Voluntari. Nu cred ca exista alt adversar care va poate pune probleme reale in play-off.)

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      bai huntere
      desi am zis ca nu are rost sa-ti raspund , vad ca tot continui sa-mi traduci din romana in romana. Pacat ca nu intelegi nimic. Pai tocmai mentalitatea ta ca " nu-i capat de tara " ( alaturi de " merge si asa " ) ne face sa fim pe locul pe care suntem in Europa in toate domeniile. Iar treaba cu benzina chiar ai nimerito. N-am fost !
      Asa ca mai incearca, dar la alta masa... PUNCT ! Ma indoiesc ca ai inteles asa ca tu continua cu "comentariile " tale la toti si la toate.

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      băi titilică...
      Ah, ți-ai adus aminte de momentul ăla penibil pentru tine? Atunci, mai demult, când te luam în serios și am încercat să-ți explic ceva frumos și cu argumente? De-atunci, când te-ai trezit ca lelea Floare din Panticeu fără bilet pe traseul lui 25, mi-am dat seama cam cât te duce capul și că mai degrabă nu. Acuma asta e, haștag ”atât s-o putut”. Înțeleg, ai o vârstă mai înaintată... înțeleg, ai fost plecat atâția ani, vorbești româna greu, o înțelegi si mai greu, etc.

      Dar domnul meu, citește rar și pune-ți ochelarii ăia buni: nu încerc să te conving de nimic, ești caz pierdut. Doar mă mir ”cu voce tare” ce minuni ești înstare să emiți.

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    O înfrângere binevenită...
    ... serios. Ce tot atâta tragedie? Nu-i un capăt de țară sau vreo tragedie, ba eu spus că-i mai bine că am pierdut în sfârșit un joc în campionat. Cu fiecare meci ce trece având stautul ăsta de ”neînvinși” există o doză de presiune în plus care nu că nu ajută, strică mult. Din punctul meu de vedere, e foarte bine așa, o înfrângere binevenită într-un moment binevenit. Mai puțină presiune pe jucători, niște picioare mai bine înfipte în pământ, etc.

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      infrangere
      infrangere binevenita daca isi revin pana marti - desi am niste dubii - iar cu o infrangere marti, Voluntari trece peste noi. E drept ca nu mai suntem in forma / oboseala acumulata isi spune cuvantul, si nici moralul nu e foarte bun (sa nu uitam ca si anul trecut dupa prima infrangere (la Craiova) au mai venit cateva. Dar mai este timp sa ne revenim. Am mai facut-o si o sa o mai facecm, chiar daca e posibil sa mai apara niste infrangeri. In acest moment (al campionatului) nu mai poti face nici o modificare. astia sunt jucatorii, cu astia o sa castigam campionatul!

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • BC CSU Sibiu 95CSU99:

      Asa este...
      ...pacat ca nu mai puteti aduce ceva proaspat in lot.
      Mai era loc de un naturalizat, sau chiar 2 ;))

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      @razv-an
      ”astia sunt jucatorii, cu astia o sa castigam campionatul!” - atât! Asta-i mentalitatea corectă.

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      @95-99
      bună gluma, bună... nu la fel de bună ca și brânza de Sibiu, aia chiar e ce trebuie 😄

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    Raspunde
  • bela57 :

    Felicitari Sibiu,
    azi au fost mai buni ca noi . Se pare ca parcursul european neasteptat de bun dar si lung isi arata costurile, mai intai ratarea Cupei Romaniei, apoi evolutii pe tobogan, culminand cu infrangerea de azi . In sfertul 4 am jucat numai cu straini si tot am pierdut, am aratat ca o echipa debusolata si cum a mentionat cineva, varful de forma s-a dus . Acum categoric nu mai suntem asa de mari favoriti la titlu, la ce oboseala ( si nervi, din pacate ) s-a adunat, as zice chiar, dimpotriva !

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      campionat
      linistiti-va, tot voi luati campionatul, doar baietii tre buie sa-si dea seama ca si in amaritul asta de campionat sunt echipe care le pun probleme. Au luat meciul asta in serios prea tirziu ca si noi cu Constanta si rapid

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Ioane, nu mi-o lua în nume de rău, dar ești prost. Oricât de slabi am fi sezonul ăsta, nu poți compara Sibiu vs Cluj cu Constanța vs Oradea.

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      gyke
      nu cred ca te-am facut prost pe tine sau pe oricare altul de aici, dar anu asta sunteti mai aproape de decit de cluj. Asta e una a doua de cind ecipa merge prost o cam dai si tu de gard cu unele comentarii

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      @Gyke
      mi aprope deconstanta si rapid

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • BC CSU Sibiu bsb09:

      @ion
      Sa fim seriosi, nu stiu cate meciuri ai urmarit sezonul asta, dar sa sustii ca evolutiile Sibiului sunt mai aproape de cele ale Constantei sau Rapidului mi se pare exagerat. Da, am luat-o si noi pe coaja de cateva ori (vezi meciurile din deplasare - ma gandesc aici la cele cu si Dinamo si Rapid in special), dar haide totusi sa fim realiști...

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      @
      hai sa zicem ca rapid sta mai prost dar constanta e linga voi, si pe linga asta era vorba de atitudinea cu care Clujul a intrat in teren, si lucrul asta s-a intimplat si in jocul cu noi. altfel in situatia in care am fost atunci cam nimeni din sala nu se astepta sa scapam cu o bataie lamai putin de 15 puncte. inca odata, e vorba de atitune atit,

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • CSM CSU Oradea Sebas:

      Salut Gyke!
      Scuză-mă ca intervin, mi se pare interesantă discuția, dar aș vrea să știu un motiv pertinent pentru care Atletic Constanța nu se compară anul acesta cu Csu Sibiu. Din punctul meu de vedere cele două echipe sunt foarte apropiate ca valoare.

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • CSM CSU Oradea Sebas:

      Pentru Bsb 09
      Scuze. Dar oricine se poate simți liber să îmi răspundă. Mulțumesc!

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • BC CSU Sibiu bsb09:

      @Sebas
      Trebuie sa recunosc, nu am urmarit indeaproape meciurile Constanței (in afara de meciurile directe avute cu ei), deci intr-adevar e posibil sa fie peste nivelul la care ma astept eu sa fie sau la ce am vazut in meciurile directe. Poate e de vina si sezonul sub așteptările mele avut de CSU si dorinta de a fi mai buni decat suntem de fapt in aprecierea facuta de mine.
      Dar da, daca are cineva o parere mai pertinentă legată de ce face Constanta in acest sezon m-as bucura si eu sa o aud.

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • CSM CSU Oradea Sebas:

      Personal
      Văd clar o creștere în jocul vostru, clar datorată antrenorului și celor 2 noi jucători, bineînțeles ca veți termina deasupra echipelor menționate, dar eu cred ca acest lucru se va datora în mare parte datorită aportului si dragostei suporterilor fata de echipă și nu pentru ca ar fi o diferență covârșitoare a loturilor sau a ceea ce joaca fiecare echipă. Felicitări pentru victorie, am văzut tot meciul și este dovada vie că în momentul în care îți dorești ceva cu orice preț poate fi obținut. O victorie frumoasă, muncită si meritată!

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    Raspunde
  • pipzn :

    Meci
    disputat asa cum sta bine traditiei confruntarilor dintre cele 2 echipe. Felicitari Sibiului pentru victorie.

    "U" poate avea cateva scuze acceptabile pentru jocul in scadere dar in niciun caz ca au ajuns (cel putin) la al treilea meci consecutiv in care au permis puncte/atacuri suplimentare adversarilor pe motiv de faulturi antisportive si tehnice. Prea multi nervi. Asta, alaturi de multimea de mingi pierdute si procentaje slabe la libere care deja par a nu deranja pe nimeni ca toata lumea s-a obisnuit cu ele.

    Astept cu mare interes meciul/meciurile cu Voluntariul. Pierdearea Cupei am anticipat-o inca din startul acestui sezon aceste meciuri ne vor spune mai mult despre cum va arata play off-ul

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022) Raspunde
  • hardy2 :

    ...ce m...e
    ne luam daca Fleseriu ramanea antrenor. Astept pe pulifricii care fac atmosfera negativa din cauza plecarii lui Fleseriu sa comenteze. Cum ii aduna el pe toti si le povesteste ca va lua el clubul si ca nu se lasa pana nu-i zboara pe Laurentiu si Horatiu.

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Romanisme
    nu lipseste martie din post, asa nu pot lipsi nici eu dintr o noua disputa verbala, de data asta, culmea, intre suporterii aceleasi echipe.
    Povestea lunga pe scurt: jucatorii si lotul sunt aceleasi si sunt probabil cele mai valoroase din Ro. Forma de moment e slaba, oboseala, uzura si presiunea de a castiga meci de meci. In concluzie, nici nu suntem campioni inainte de a juca vreun meci din finala, nici nu ni s-au irosit sansele de a ajunge acolo. Suntem pe parcurs si trebuie gasite solutii pt urmatorul varf de forma. Daca se gasesc va fi bravo, daca nu, bineinteles ca va fi un esec rasunator la cate investitii s-au facut si la ce a aratat echipa in prima jumatate a sezonului.
    Dupa parerea mea, in BCL suntem f aproape sa ne atingem limitele (alea demult depasite). Eu nu mi-as rupe oasele pentru un final 4 acolo si sa sacrific playoff-ul. Dar, in fine, nu-s eu carmaciul. Doar un comentator decpe margine.
    In seara asta dezamagire mare pentru ca ne-am dezobisnuit de neputinta. Dar ca imagine de andamblu, eu zic ca echipa asta deja ne-a oferit sezonul asta mai multe bucurii si satisfactii decat in ultimele sezoane la un loc. Si daca mi castigam titlul, ce? Totul e trofeul sau suma meciurilor care te aduc la momentul in care sa lupti pt trofeu? Depinde de om, pt mine e cea din urma.

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Înseamnă că
      rămînem cu participarea ? Eu îmi doresc să cîștigăm titlul. Meciurile cu Darusafaka, Holon, Malaga ( tur ) mi-au rămas în suflet și în memoria calculatorului ( da, le-am downloadat ), dar îmi doresc ca echipa mea preferată să cîștiga Campionatul.
      Citat din postarea ta : " jucatorii si lotul sunt aceleasi si sunt probabil cele mai valoroase din Ro." De acord. Și ne mulțumim cu participarea ?

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      P.S.
      Îmi pare rău că nu sunt un bun român ! Îmi pare rău că am îmbătrânit urit și-mi doresc performanță.

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mircealitCSU :

    Bravo baieti!
    Super meci, mi-a fost dor de o asemenea victorie! S-a vazut clar ca Clujul trece printr-o perioada mai grea, de la oboseala probabil, atat mentala cat si fizica insa asta nu ia din meritele echipei Sibiene.
    Lucas e cel mai bun jucator roman din liga in acest moment, Blake si-a dat drumul insfarsit, Uta isi face treaba excelent meci de meci iar Pratt a jucat azi de parca avea cu 10 ani mai putin.
    Dupa un sezon extrem de greu, aceasta victorie are un gust extrem de dulce. Sibiu si-a recapatat 'factorul X' (fanii) si sper sa facem o figura frumoasa cat mai ramane din sezon, sa ajungem macar in playoff iar o data ajunsi acolo sa facem o figura frumoasa.
    PS. Multa bafta Clujului in continuare in cupele europene!

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    Si e bine ba?
    Ba, e bine.
    Toata lumea fericita, noi ca am castigat ei ca au pierdut.

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Meci
    Băi fraților. Majoritatea comentați aiurea, subiectivi. Uitați un singur lucru. Sibiul nu a avut meciuri cum a avut Clujul în sezonul ăsta. Punct.

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu cosmin csa :

    S-a terminat rujul
    Ce mai fac rujatele? E bine cu "fetele"nu mai plangeti va dam branza, batiste etc... CSU la infinit peste u

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      peste?
      Prietene, placa asta cu "peste" deja e ridicolă rău de tot. Vezi statisticile meciurilor și o să-ți dai seama de ce.

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • U BT Cluj-Napoca Fiveseven:

      @cosmin csa
      Cele mai mari performante ale csu sunt când bat pe U, cam atât.. Întotdeauna peste, corect

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    Raspunde
  • Dady2800 :

    !!!!!!!!
    Fără stewart poate cel mai constant jucător al clujului........dar si asa diferențe uriașe de lot.

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    În sfârșit
    O partidă foarte bună (deși in primele 17 minute mă tememeam să nu o luăm rău) probabil cu participarea celui de al - 6,7,8 jucător acum aveam o altă linie de clasament.
    Mulțumesc echipei pentru cadou și sper la mai multe
    Sper sa începem semnăturile pentru sezonul următor pentru ca U stă la pândă..

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca C S :

    forma
    Cine a făcut sport de performanță înțelege că U este într-o scădere de formă absolut normală. A trebuit să intre în formă foarte devreme față de celelalte echipe din campionatul nostru și, în mod normal, este acum într-o groapă de potențial. Va urma din nou o pantă ascendentă care sper să coincidă cu play-off-ul. Și jucătorii și staff-ul au o oboseală psihică evidentă. În plus la jucători se vede și oboseala fizică. Sunt urcușuri și coborâșuri normale în viața unei echipe ce a început sezonul foarte devreme. Sunt sigur că ne vom reveni, având în vedere valoarea lotului. Stu are o mică problemă la coapsă și a fost menajat.

    cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    • Dady2800:

      Galeti :))))))
      Perfect adevarat ce spui de forma sportivă Ne ar tohotan nu are voie să ti dea 22 pct niciodată (Fără ai lua meritele ) indiferent de forma sportivă etc. Mult prea primitor inelul unde au atacat sibiu sf3. Ireal ca se poate juca baschet la un nivel profesionist la un astfel de panou !!!! Cine a jucat cu adevărat baschet stie ce spun .... in oricare alta sală indiferent de forma sportivă minim 15-20 pct

      cu 2 ani în urmă (12.03.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!