Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu inaugurează Liga Națională în etapa a doua

Paul Olar

Paul Olar
10.10.2014

Liga Națională

Etapa a-II-a

Sâmbătă, 11 octombrie, ora 18:00

Sala "Transilvania" din Sibiu

0-0 Fișa meciului 0-1

CSU Sibiu pornește de sâmbătă, 11 octombrie, în aventura Ligii Naționale de baschet masculin. Formația de pe malul Cibinului se duelează cu Universitatea Cluj-Napoca, într-o partidă programată la ora 18:00.

Triumfătoare în Cupa României, formația lui Miodrag Perisic a beneficiat o binemeritată pauză. Vulturii au trecut la mare luptă de CSM-U Oradea, după o dublă manșă încheiată cu 83-81, respectiv 82-80. În aceste jocuri, cu o prestație excelentă s-a remarcat Milos Bojovic.

Recunoscut grație apetitului său ofensiv, sârbul nu a dezamăgit, contabilizând medii de 24.0 puncte, 6.5 recuperări și 3.0 pase decisive. Totodată, la succesul din cea de-a doua competiție ca valoare au contribuit Chris Lee, Octavian Popa Calotă și LeVar Seals.

Cu CSM-U Oradea au dat piept și clujenii de la Universitatea. Spre deosebire de sibieni, aceștia au emis pretenții în fața bihorenilor doar câteva minute, pentru ca la final,  tabela să indice 108-81. În plus, baschetbaliștii lui Carmin Popa au ratat calificarea în sferturile Cupei ca urmare a încleștărilor cu BC Timba Timișoara.

Deși a debutat modest, nou promovata dispune de un as în mânecă. Precum a anunțat și site-ul nostru, pe malul Someșului și-au făcut apariția trei jucători de peste ocean: Brian Burrell, Kam Belin și Joshua Crawford. Primul precizat va bifa evolua mâine seara, în timp ce situația celorlalți se va rezolva în curând.

Disputa de luni nu va fi însă prima între CSU Atlassib și “U”. Reamintim că viitoarele adversare și-au măsurat forțele în luna august, cu ocazia Memorialului Elemer Tordai. Atunci, galben-albaștrii au repurtat o victorie categorică, scor 90-53.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!