Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu începe anul cu o partidă pe teren propriu, împotriva celor de la CSM CSU Oradea

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
03.01.2018

CSU Sibiu începe anul cu o nouă partidă pe teren propriu. Sibienii primesc joi vizita celor de la CSM CSU Oradea, meciul contând pentru etapa a 12-a a Ligii Naționale. Confruntarea are loc începând cu ora 18, în Sala Transilvania din Sibiu.

Etapa a 12-a le pune față în față pe CSU Sibiu și CSM CSU Oradea, formații care s-au mai întâlnit o dată în turul acestui campionat. Partida s-a jucat la Oradea și s-a încheiat cu victoria sibienilor, care s-au impus la un punct diferență: 73-72.

Până acum, cele două echipe s-au întâlnit de 35 de ori. Bihorenii au mai mult cu o victorie în fața sibienilor, scorul disputelor directe fiind 18-17 în favoarea lui CSM CSU Oradea.

În momentul de față, CSU Sibiu ocupă locul 3 în clasament, cu 19 puncte. Adversarii de mâine sunt cu o poziție mai jos, având 18 puncte.

Sibienii vin după patru victorii consecutive, toate obținute pe teren propriu. La rândul lor, cei de la CSM CSU Oradea au legat trei victorii la rând, ultimele două pe teren propriu.

Partida de mâine va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!