Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu întâlnește acasă pe BCM U Pitești

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.11.2016


BC CSU Sibiu primește joi, 3 noiembrie, vizita celor de la BCM U Pitești. Partida contează pentru etapa a șaptea a Ligii Naționale de Baschet Masculin și se joacă în Sala Transilvania din Sibiu, de la ora 18. 

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu revine pe teren propriu după ce etapa trecută a jucat în deplasare la Dinamo. Deși au condus o mare parte din meci, sibienii au pierdut avansul de +16 și s-au văzut învinși de dinamoviști, care în ultimul sfert au înregistrat un incredibil parțial de 25-3. Este al doilea meci pe care baschetbaliștii sibieni îl pierd într-o asemenea manieră, după ce și în etapa a cincea a LNBM au cedat pe teren propriu în fața celor de la U BT Cluj-Napoca, după ce fuseseră aproape 36 de minute în avantaj pe tabelă. 

Și BCM U Pitești vine la Sibiu după o înfrângere pe terenul celor de la BC SCM Timișoara. Jucătorii lui Hristu Șapera au pierdut la o diferență de aproape 20 de puncte confruntarea cu timișorenii, scor 76-57. 

CSU Sibiu și BCM U Pitești s-au întâlnit de două ori în sezonul precedent, ambele partide fiind câștigate de sibieni. De altfel, galben-albaștrii conduc detașat la capitolul confruntări anterioare. Sibiul și Piteștiul s-au întâlnit de 27 de ori până acum, 19 victorii fiind adjudecate de sibieni. 

Partida dintre BC CSU Sibiu și BCM U Pitești va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Andrew :

    Meci
    Daca Adi Tudor va juca, cred ca avem sanse de a spera la o victorie. Meci greu. Go Pitesti!

    cu 7 ani în urmă (02.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!