Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu își măsoară forțele cu Steaua CSM EximBank

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
13.03.2016

CSU Atlassib Sibiu va avea parte de o confruntare dificilă pe teren propriu, întrucât primește vizita echipei Steaua CSM EximBank, care vine după un parcurs fără cusur în ultimele zece etape ale Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Formația bucureșteană a bifat 10 victorii din tot atâtea posibile, rezultate care au dus-o pe locul trei în clasamentul LNBM, la egalitate de puncte cu U-Banca Transilvania și la două puncte în spatele liderului CSM CSU Oradea.

În ultima etapă, roș-albaștrii s-au impus în fieful liderului, cu scorul de 84-82, bifând al zecelea meci la rând fără înfrângere.

De partea cealaltă, CSU Atlassib Sibiu a cedat la patru puncte diferență pe parchetul celor de la Universitatea Craiova în etapa precedentă, înregistrând al șaselea eșec consecutiv.

În ceea ce privește confruntările anterioare, balanța înclină în favoarea bucureștenilor, care și-au adjudecat șase din cele zece partide disputate în compania celor de la CSU Atlassib Sibiu. De notat că sibienii au pierdut în ultimele patru confruntări directe, ultima victorie împotriva roș-albaștrilor fiind înregistrată în aprilie 2014. Ultima dispută dintre cele două rivale a avut loc pe 12 ianuarie, la București, și s-a consemnat cu victoria gazdelor:  86-77.

Față de ultima confruntare dintre cele două combatante, în echipa roș-albaștrilor au apărut modificări. Steaua a realizat o mutare foarte bună, transferându-l de curând pe Porter Troupe de la CS Energia Târgu-Jiu. În doar trei meciuri jucate pentru Steaua CSM EximBank, Troupe a devenit lider la puncte, cu o medie de 17.7 puncte pe partidă.

Cel mai bun marcator al lui CSU Sibiu este Kevin Hardy, americanul având o medie de 15.3 puncte pe meci.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și Steaua CSM EximBank se joacă luni, 14 martie, de la ora 18, la Sala Tranilvania. Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport 3.

*foto: Facebook CSU Sibiu 

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    Greu
    Va fi un joc fff greu pt noi. Sper sa fie un meci frumos si spectaculos. Nu cred ca vom putea castiga, dar putem incerca. M-ar bucura si numai o evolutie buna a echipei! Bafta CSU!

    cu 8 ani în urmă (13.03.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    CSU
    Indiferent de rezultat, eu sper doar sa fim constanti pe intreaga durata a meciului, constanti cu un joc bun desigur, sa nu ne mai prabusim pe final.

    cu 8 ani în urmă (13.03.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Craiova
    Jucati ca la Craiova si veti fructifica maxim de sansă! Sunteti o echipa frumoasa si mi-ar plăcea să provocati surpriza! Păcat de rotatia foarte scurtă....

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    @Gully
    Frate, esti neobosit!

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!