Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu nu pune probleme lui CSM București

Iulian Floca

Iulian Floca
23.12.2012

CSU Atlassib Sibiu  74-87 
7-8    10-5

 

CSM București a reușit să treacă de CSU Altassib Sibiu, într-un meci dominat de bucureșteni încă din primul minut.

Primele două sferturi nu au fost caracterizate de o mare diferență pe tabela de marcaj, CSM București reușind să înscrie 53 de puncte, în comparație cu gazdele care au adăugat doar 31 de puncte pe tabela de marcaj. Sibienii nu au făcut un meci tocmai prost  însă în acest meci au părut lipsiți de inspirație ratând multe aruncări, și apărarea fiind problematică.

În cel de-al treilea sfert sibienii au intrat mult mai încrezători pe teren, preluând controlul și părând determinați să se îndrepte spre recuperarea handicapului și totodată spre victorie. Aceștia au reușit să înscrie alte  23 de puncte, față de bucureșteni care au reușit doar 14.

Ultimul sfert, și cel decisiv totodată, a continuat însă foarte echilibrat, terminându-se cu câte 20 de puncte marcate de ambele părți, consemnându-se și scorul final de 74-87.

În urma acestui rezultat, CSU Sibiu încheie turul cu 7 victorii și 8 înfrângeri, consemnându-se a doua înfrângere de la venirea lui Miodrag Perisic în funcția de antrenor.

De cealaltă parte, CSM București încheie cu  10 victorii și 5 înfrângeri, ocupând un merituos loc 5 în clasament, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 3, 4, respectiv 6.

Remarcații partidei au fost: Martinic - 27 de puncte, 4 pase decisive, Shepherd - 17 puncte și 10 recuperări, iar Sir, Bosnijak și Santa cîte 12 puncte și 4 recuperări fiecare, de partea CSM-ului.

În cealaltă tabără, Gruev a avut 20 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive, Austin 16 puncte și 4 recuperări, Christopher 11 puncte și 15 recuperări realizând cel de-al treilea double-double stagional.

Acest meci nu a făcut altceva decât să confirme pozițiile în clasament și jocurile anterioare ale celor două echipe, și rămâne de văzut prin ce schimbări vor trece ambele tabere după perioada de transferuri din iarnă. Este foarte probabil ca CSU Sibiu să mai aducă niște jucători, pentru o rotație mai mare și mai eficientă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!