Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu nu reușește surpriza contra lui CSM Oradea

Iulian Floca

Iulian Floca
20.01.2013

CSU Atlassib Sibiu 76-83
23-22, 23-18, 13-17, 17-26
 
 

 

CSU Atlassib Sibiu a fost aproape de a produce surpriza în fața celor de la CSM Oradea, într-un meci disputat de la un capăt la celălalt, cu răsturnări inedite de situație.

Sibienii au început foarte bine partida, și au făcut față cu brio echipei care a pierdut un singur meci în această ediție de campionat. Primul sfert a fost unul destul de echilibrat, adjudecat totuși de echipa gazdă cu un avantaj minim, scor 23-22.

Până la pauza mare părea că CSU Sibiu domină adversarul, și atât pe fondul unor ratări ale oaspeților, cât și pe fondul unui joc mai bun făcut de sibieni, aceștia au reușit să mărească avantajul și să intre la vestiare cu scorul de 46-40.

Cele 6 puncte diferență au fost destul de motivante pentru elevii lui Perisic, aceștia demonstrând în continuare că pot juca baschet de calitate. Totuși în sfertul 3, orădenii reușesc  să reducă din diferență cu 4 puncte, suficient încât să ajungă să domine jocul.

În ultimul sfert, CSM Oradea a adăugat cu 9 puncte mai mult decât CSU Sibiu, reușind să ducă scorul final la 76-83.

CSU Sibiu a făcut un joc bun în mare parte, însă lipsa de concentrare în anumite momente și-a spus cuvântul. Ce e drept, lotul lui CSM Oradea este mai bine sudat, jucătorii au o experiență mult mai mare în această formulă și acest rezultat nu face decât să confirme celelalte 16 victorii de până acum ale echipei.

În această partidă s-au remarcat Gruev și Austin cu câte 21 de puncte fiecare, de partea sibienilor, iar în tabăra orădeană Maric și Topchov au reușit tot câte 21 de puncte. Pesic a avut 11 puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive.

CSU Sibiu suferă cea de-a 10-a victorie din acest sezon, din 18 meciuri disputate. În schimb CSM Oradea bifează victoria cu numărul 17 din 18 meciuri jucate.

CSU Sibiu urmează să întâlnească pe BCM U Pitești în deplasare, iar CSM Oradea va primi vizita celor de la BC „Perla Harghitei” Miercurea Ciuc.

Campionatul mai are 12 etape, și rămâne de văzit dacă CSU Sibiu va reuși să prindă play off-ul atât de disputat în acest sezon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!