Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu obține o victorie la 20 de puncte diferență în fața Stelei

CSU Sibiu obține o victorie la 20 de puncte diferență în fața Stelei

BC CSU Sibiu s-a impus în confruntarea de pe teren propriu cu CSA Steaua București, scor 95-75 (27-16, 16-21, 28-19, 24-19). Gazdele au avut câteva run-uri consistente și au întâmpinat cele mai mari probleme când steliștii s-au apropiat la 4 puncte spre finalul sfertului doi. În a doua repriză, jocul s-a liniștit iar victoria Sibiului este una clară.

Galben-albaștrii au început partida cu un run de 10-0, iar treptat oaspeții s-au apropiat la 5 puncte, 14-9. A urmat o nouă perioadă în care gazdele nu au putut fi oprite iar scorul a devenit 22-9. Jovanic a reușit un three-point play pentru Steaua, 22-12, iar Falker a dat replica prin același procedeu, 25-12. După primele zece minute, unsprezece puncte le despărțeau pe cele două echipe, 27-19.

Engi și Gavrilă au fost primii marcatori ai sfertului secund, ambii cu aruncări de la mare distanță, 30-22. La jumătatea actului al doilea, steliștii s-au apropiat la 6 lungimi, 37-31. Ulterior, Clanton a punctat din apropiere iar scorul a devenit 39-35. La pauza meciului, Sibiul avea un avantaj de 6 puncte, 43-37.

La reluare, defensiva steliștilor a cedat din nou și le-a permis gazdelor un run de 11-0, scorul devenind 54-37. Vragovic a contribuit cu mai multe puncte pentru roș-albaștrii și tabela indca 56-42. Jordan și Philmore cu reușite de la mare distanță au dus scorul la 64-42, după care Jovanovic a înscris 8 puncte la rând, 64-50. Înaintea sfertului patru, elevii lui Dan Fleșeriu conduceau cu 71-56.

Coșul lui Vragovic din afara semicercului a micșorat ecartul la 11 puncte, 76-65, însă Chatman a punctat imediat de la mare distanță, 79-65. La jumătatea sfertului patru, Sibiul avea un avantaj de 20 de puncte, 85-65. Echipa de pe Cibin și-a păstrat un avantaj considerabil și în ultimele minute, când ambele echipe au rulat lotul avut la dispoziție.

Philmore a fost cel mai bun marcator de la BC CSU Sibiu cu 18 puncte, urmat de Stewart cu 17 puncte. Chatman s-a evidențiat și el cu 15 puncte marcate. În replică, Jovanovic a înscris 20 de puncte pentru Steaua, iar Vîrnă și Vragovic au avut ambii câte 12 puncte.

*Foto: Facebook BC CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Interesant
    Ia uite ce declara Pampers acum o lună și jumătate, după un meci cu Sibiul:
    "Știam jocul practicat de Sibiu. Nu ne-au surprins cu nimic. Aruncă de 3 puncte și de duc la recuperări ofensive, însă astăzi am suferit și sub panou.(...) ar fi fost just ca victoria să fie a noastră pentru că vicecampioana nu a practic un baschet foarte elaborat."
    Și ce să vezi, practicând același joc neelaborat și lipsit de imaginație, Sibiul îl bate la 20 de puncte... Tot cu aruncări de 3 și tot cu recuperări ofensive... Ai zice că nu a învățat nimic... Noi 24 de pase, ei 10... Noi 17 OR, ei 3... Clanton a început cu un capac și apoi s-a dus să tragă un pui de somn, Vragovic a început să joace spre sfârșitul sfertului 3, iar Spasojevic chiar înainte să se urce în autocar... Iar Pampers îl certa pe Virna, singurul alături de Jovanovic care juca ceva...
    Asta e nivelul, Pampers & Jegobescu, infatuare și nesimțire.

    cu 4 ani în urmă (28.01.2020) Raspunde
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    steaua
    A compara jocul celor 2 echipe acum e putin deplasat. Cand Steaua a jucat in 5 straini si fara cel mai important jucator roman, era clar ca nu au nici o sansa in fata unui Sibiu cu tot lotul valid. Nu e corect sa dai intr-o echipa care are mari probleme de lot.
    Referitor la nivelul lui Burlacu si Iacobescu, ai perfecta dreptate dar ai uitat ca era un trio nu un duo. Pe cel de-al treilea l-ati curatat de nesimtire si infatuare in momentul adoptarii. Poate ii "albiti" si pe astia doi in viitorul apropiat.

    cu 4 ani în urmă (28.01.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!