Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu pierde la Târgu-Mureș în condițiile băncii inexistente

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.12.2012

În meciul pierdut la Târgu-Mureș, CSU Sibiu a avut o problemă extrem de evidentă. Banca a fost complet neproductivă în jocul încheiat cu victoria lui BC Mureș, scor 89-83.

Concret, formația pregătită de către Miodrag Perisic a avut un singur punct contabilizat pe tabela de marcaj din partea jucătorilor care au început meciul pe banca de rezerve.

Singurul punct a fost semnat de către Kramer Knutson, sportiv care a bifat doar trei minute de joc. El a avut 1 la eficiență.

Sibiul a folosit nouă jucători în acest meci, cu mențiunea că Baris Aktas a petrecut doar 30 de secunde pe parchet. Perioadă în care nu s-a remarcat statistic.

În schimb, ultimul meci, Jefferson Mason a petrecut 17 minute pe parchet, perioadă în care a avut 0/4 la aruncări și de asemenea a terminat cu 0 la eficiență, respectiv cu -12 la categoria +/-.

Cristian Crăciun a fost un alt jucător care a intrat în meci pe parcursul desfășurării sale. În 11 minute de joc el a avut 0/2 la aruncări și 0 la eficiență, cu -7 la capitolul +/-.

Așadar, primii cinci, în speță Gruev, Paul, Austin, Griskenas și Lee au contabilizat 82 din totalul punctelor echipei și au avut 90 din totalul de 92 puncte de eficiență ale echipei sibiene. Sau altfel spus, în 31 minute acordate băncii de rezerve, aceasta a produs un punct pe tabela de marcaj și 2 puncte la eficiență.

Practic, rezervele au avut 0/6 din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă. Ei au adăugat 5 recuperări, nicio pasă decisivă, trei posesii pierdute, 3 intercepții și 2 capace cu 2 faulturi comise. Banca a înregistrat un deficit de 24 puncte pe tabela de marcaj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!