Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu pierde pentru a doua oară pe teren propriu cu BCM U Pitești

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.01.2012

CSU Atlassib Sibiu a suferit cel de-al 3-a eșec intern în actuala ediție de campionat. Formația pregătită de către Cătălin Vulc s-a înclinat în fața lui BCM U Pitești, scor 65-68, la capătul unui meci desfășurat sâmbătă (28.01), la Sala Transilvania din Sibiu.

Galben-albaștrii încasează al doilea insucces consecutiv pe teren propriu după acel 72-100 cu CSM București de pe 16 decembrie 2011. Prima înfrângere de la polivalenta sibiană a echipei locale în sezonul regulat s-a consemnat pe mâna lui CSM Oradea, scor 67-84.

La modul general, CSU Sibiu suferă al 4-lea eșec pe teren propriu în sezonul competițional 2011/12. Prima înfrângere internă a fost stabilită în jocul inaugural al ardelenilor din actuala stagiune. Adversar a fost și atunci BCM U Pitești, iar scorul final de 82-89.

De meciul cu orădenii se leagă și cel mai mic număr de puncte marcate de CSU Sibiu în acest sezon competițional. Acest record negativ a fost dovedit de Wisseh&co cu ocazia acestui meci. Echipa de pe Cibin a înscris doar 65 de puncte în jocul cu BCM U Pitești.

Similar meciurilor pierdute pe teren propriu în compania lui CSM București și CSM Oradea, formația sibiană nu a beneficiat de aportul consistent obișnuit la finalizare din partea lui Jaytornah Wisseh. În 37 minute de joc, americanul a avut 10 puncte cu 5/14 la aruncările din acțiune și doar trei vizite la linia de pedeapsă.

În partidele amintite, Wisseh a avut 8, respectiv 12 puncte marcate.

Pe parcursul ultimelor șapte runde disputate, CSU Sibiu are o victorie și cinci înfrângeri. La general, formația lui Vulc are 10 victorii și șapte înfrângeri, asemenea echipelor CSM București și CSU Asesoft Ploiești. Aceste formații împart locurile 7-9. În momentul de față Sibiul este pe 8.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!