Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU SIBIU - POLI IAȘI. Patru jucători lipsesc din lotul Iașiului

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.10.2011

La partida dintre CSU Atlassib Sibiu și Politehnica Iași, ce se dispută în aceste momente la Sibiu, echipa vizitatoare a înscris pe foaia oficială doar 8 jucători.

Din lot lipsesc Vlad Popovici, Vlad Cobzaru, Teodor Stamate și Vlad Filip. Toți patru au evoluat la echipa U18 a clubului ieșean în partida de campionat contra celor de la Cuadripol Brașov.

Dacă Filip a intra în două partide iar Stamate nu a evoluat niciun minut în acest sezon al Diviziei A, Popovici și Cobzaru sunt titulari la echipa antrenată de Costel Moscalu.

Popovici este liderul echipei la puncte (11.6) și recuperări (6.2) pe meci iar Cobzaru este al treilea marcator (10.2 ppm) și al doileaîn topul recuperatorilor (5.6 rpm).

În topul juniorilor sub 22 de ani  Popovici ocupă poziția secundă iar Cobzaru se află pe locul 6.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    baschet/scoala
    Cei 4 juniori sunt elevi foarte buni in clasa a X si a XI a la licee de mare prestigiu si nu-si pot permite sa lipseasca luni si marti de la scoala. De obicei lipsesc vineri cand pleaca in deplasare aceasta programare a etapei le-a dat programul peste cap.
    Oricum nu consider normal ce s-a intamplat cu echipa din Iasi in aceasta etapa. Trebuia sa joace acasa cu echipa dinSibiu in acest week-end si a ajuns sa joace LUNI la SIBIU. De ce s-a facut aceasta derogare care este numai in avantajul echipei sibiene ? Sala din Iasi era ocupata cu un alt eveniment . Trebuia amanat meciul asa cum s-a intamplat in alte cazuri.
    Echipele din Tg Mures, Medias si Craiova au facut deplasari lungi si obositoare pt. a juca la Iasi iar acum se poate crea un precedent periculos : platim drumul si cazarea unei echipe modeste pt a juca acasa.
    " Normal" este ca, din acest moment si celelalte echipe sa faca oferte catre ieseni.
    FRB ar trebui sa nu accepte astfel de variante !!!

    cu 12 ani în urmă (31.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!