Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu primește vizita campioanei

Iulian Floca

Iulian Floca
23.11.2012

Sala Transilvania, Sibiu

sâmbătă, 24 noiembrie

ora 19:45

Digi Sport 3

  Fișa meciului  

CSU Atlassib Sibiu întâlnește sâmbătă, 24.11.2012, pe CSU Asesoft Ploiești în Sala Transilvania din Sibiu, începând cu ora 19:45.

CSU Sibiu vine după o înfrângere fără drept de apel în Banat, pe terenul celor de la BC Timișoara, scor 85-66, în schimb Ploieștiul vine după o victorie ușoară în fața lui Dinamo București, scor 86-47.

Sibienii nu și-au găsit încă ritmul, înregistrând doar 3 victorii în primele 8 etape ale acestei ediții de campionat, și viitorul nu pare tocmai promițător pentru galben-albaștrii.

De cealaltă parte, campionii României au înregistrat 5 victorii în 8 meciuri disputate,  ocupând locul 9 în clasament, la egalitate de puncte cu BC Mureș.

Trebuie să ne amintim de ultima întâlnire a celor două echipe din Sala Transilvania din Sibiu, în turul sezonului trecut, când Ploieștiul a condus 3 sferturi, iar în cel de-al patrulea sfert, Sibiul a reușit să întoarcă rezultatul și să câștige pe final.

În sezoanele trecute această întâlnire era un adevărat derby, în schimb ultimele meciuri disputate de CSU Sibiu par să le dea ploieștenilor prima șansă în acest meci.

Totuși sibienii își vor apăra cu siguranță șansele și poate vom asista la un meci echilibrat.

Partida va fi arbitrată de Alin Faur, Laszlo Bukuresti și Istvan Bertalan iar delegatul FRB la acest meci va fi  Ion Brezea

Meciul va fi televizat, putând fi urmărit în direct pe DigiSport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!