Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu primește vizita campioanei României

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
09.10.2016

 

BC CSU Sibiu primește, în etapa a 3-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, vizita campioanei României: CSM CSU Oradea. Confruntarea dintre cele două formații va avea loc luni, de la ora 19:45, în Sala Transilvania din Sibiu.

CSU Sibiu joacă în compania bihorenilor după ce în ultimele două săptămâni a luptat pentru calificarea în Final Eight-ul Cupei României. Sibienii au întâlnit în dublă manșă pe Dinamo București și au reușit să meargă mai departe în Cupa României, după o victorie pe teren propriu (94-76) și o înfrângere în deplasare (83-76).

La rândul lor, baschetbaliștii lui Cristian Achim revin în competiția internă după ce au reușit o calificare importantă în grupele Basketball Champions League. Calificarea s-a decis pe terenul campioanei României, bihorenii reușind să se impună în returul cu Lukoil Academic Sofia cu scorul de 70-58, după ce bulgarii au câștigat primul meci cu 75-72.

În campionat, BC CSU Sibiu a bifat o victorie cu SCM U Craiova și o înfrângere cu Steaua CSM ExmiBank, în vreme ce CSM CSU Oradea a obținut două rezultate pozitive, cu ABC Mureș Tg. Mureș și BCM U Pitești.

Cât privește confruntările directe dintre cele două combatante, statistica îi este favorabilă echipei oaspete. Anul trecut, CSM CSU Oradea și CSU Sibiu s-au întâlnit de patru ori, toate partidele fiind câștigate de formația pregătită de Cristian Achim.

De menționat că CSM CSU Oradea nu poate conta pe doi dintre jucătorii de bază. După Titus Nicoară, și Martin Zeno s-a accidentat și va lipsi de pe parchet aproximativ o lună.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea va fi arbitrată de Alexandru Olaru, Laszlo Bukuresti și Costin Bogdănescu.

Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    vitorie
    Chiar cred ca putem cîstiga acest meci. HAI CSU!!!

    cu 7 ani în urmă (09.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    Da!
    Tinand cont de absentele din lotul oradenilor plus euforia si oboseala dupa calificarea obtinuta......evident ca avem sanse sa castigam.
    Daca nici acum atunci cand???

    cu 7 ani în urmă (09.10.2016)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      ???
      :)))

      cu 7 ani în urmă (10.10.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!