Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu primeşte vizita lui BC Miercurea Ciuc în post-sezon

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
08.04.2013

Sala Sporturilor Transilvania
marți, 9 aprilie, ora 18
  Fișa meciului  

Cele două echipe se vor înfrunta marţi, respectiv miercuri în Sala Sporturilor Transilvania, cu începere de la ora 18:00 în primul tur din PlayOut. Seria se desfășoară după sistemul ”cel mai bun din cinci meciuri”.

Elevii lui Perisic au încheiat sezonul pe locul 10, cu 14 victorii şi 16 înfrângeri. Sibienii au început sezonul cu acelaşi obiectiv ca în anii trecuţi, respectiv calificarea în playoff. După ce aceştia au debutat sub comanda lui Dragan Petricevic, antrenorul ardeleniilor a fost schimbat după numai 9 etape. La cârma lui CSU Sibiu a sosit Miodrag Perisic, antrenor ce venea pentru a revigora jocul lui CSU. După schimbările survenite atât pe banca tehnică, cât şi în lotul formaţiei de pe Cibin, Sibiul dădea semne că poate reveni în lupta pentru locurile fruntaşe, dar după o a doua jumătate de sezon mai puţin reuşită, aceste semne s-au dovedit a fi doar o ‘’apă de ploaie.’’  Băieţii lui Perisic nu au reuşit să evite oscilaţiile din propriul joc, astfel că CSU Sibiu a mers în pe vechea zicală ‘’una caldă, alta rece,’’  terminând astfel sezonul regulat fără a-ți atinge obiectivul.

La polus opus, sfârşitul de sezon regulat i-a găsit pe ciucani ocupând locul 15, cu doar trei victorii, aceştia înregistrând un record negativ, nereuşind nici o victorie în a doua parte a sezonului regulat. Fără un buget demn de performanţă şi fără jucători cu reale calităţi individuale, harghiitenii riscă în acest moment chiar retrogradarea.

Revenind la seria dintre CSU Sibiu şi BC Miercurea Ciuc, sibenii au un avantaj de 2-0 în confruntările directe din acest sezon. În tur CSU Sibiu a trecut de ciucani pe teren propriu cu scorul de 77-68, în timp ce pe terenul lui BC Miercurea Ciuc, tot elevii lui Perisic au avut câştig de cauză când aceştia s-au impus la o diferenţă de trei puncte, scor 82-79.

În concluzie, CSU Sibiu are un avantaj net superior în seria cu BC Miercurea Ciuc, dar rămâne de văzut dacă ardelenii îşi vor pune în valoare atuurile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!