Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu primeşte vizita lui CSM Bucureşti

Iulian Floca

Iulian Floca
21.12.2012

CSU Atlassib Sibiu

Sala Sporturilor Transilvania

sâmbătă, 22 decembrie
ora 18:00


 

Sâmbătă, 22.12.2012 CSU Atlassib Sibiu va disputa ultimul meci din acest tur de campionat in compania lui CSM Bucureşti.

Partida se va disputa în Sala Transilvania din Sibiu cu începere de la ora 18:00.

CSU Sibiu vine după prima înfrângere de la venirea lui Miodrag Perisic pe banca tehnică, după o perioadă foarte bună în care sibienii au înregistrat patru victorii consecutive.

Meciul de la Târgu Mureş a fost unul relativ bun făcut de sibieni care nu au fost departe de a câştiga acea partidă.

În schimb, CSM Bucureşti vine după o victorie la scor în faţa lui Dinamo Bucureşti, partidă ce s-a încheiat cu scorul ameţitor de 101-54.

CSU Sibiu ocupă poziţia a 10-a în clasament cu 21 de puncte, la egalitate cu alte trei echipe. CSM Bucureşti are o clasare mai bună cu 23 de puncte, ocupând poziţia a 6-a, la egalitate cu alte două echipe.

CSM Bucureşti trece printr-o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, motiv invocat şi de Miljan Pupović şi Damjan Kandić atunci când aceştia au hotărât să părăsească echipa bucureşteană.

Partida va fi arbitrată de Alin Faur, Sorin Drugău şi Istvan Bertalan iar oficialul FRB prezent la meci va fi Ion Brezea.

În confruntările anterioare Sibiul a reuşit să se impună de 4 ori în 6 meciuri disputate.

Astfel, rămâne să vedem care va fi deznodământul acestei partide, sâmbătă, începându cu ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!