Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu reuşeşte o performanţă singulară în prima zi a Cupei: 12 marcatori!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.09.2012

După un prim meci disputat în Seria III a Cupei României, formaţia pregătită de Dragan Petricevic a reuşit deja să iasă în evidenţă. Succesul cu Farul Constanţa 83-68 nu a fost pus sub semnul îndoielii, dar un al element o face pe CSU Sibiu să fie cea mai eficientă echipă din prima zi a Cupei. Ardelenii sunt sigurii care au avut din 12 jucători înscrişi pe foaie tot atâţia marcatori.

Echipa trimisă încă din start de Petricevic, alcătuită din Gruev, Velickovic, Markovic, Griskenas şi Knutson a reuşit să aducă 53 de puncte, cu Kramer Knuston în rol principal, autor a 20 de puncte.

Antrenorul bosniac a profitat însă de diferenţa de pe tabelă şi a rulat tot lotul, iar rezervele nu au dezamăgit. Fiecare din cei 7 jucători veniţi de pe bancă a reuşit să marcheze cel puţin 2 puncte până la finalul întâlniri, făcând-o pe CSU Sibiu să fie singura echipă, din toate cele care au jucat ieri, care a punctat prin toţi jucătorii. 

foto: oradesibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!