Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se antrenează "în deplasare"

Iulian Floca

Iulian Floca
05.02.2012

Datorita faptului că Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu este ocupată cu o expoziţie de îmbracăminte, elevii lui Cătălin Vulc se antrenează, de o saptămână, în afara oraşului. Clubul a ales sala de sport din localitatea Sura Mica, aflată la 10 km depărtare de Sibiu. Această sală este recent construită şi oferă condiţii decente pentru antrenamentele sibienilor.

Echipa se deplasează zilnic în această localitate pentru efectuarea antrenamentelor, fără a se pune problema timpului necesar parcurgerii drumului. Deşi în ultima săptămână vremea nu a fost tocmai prietenoasă, toţi jucătorii au fost prezenţi la antrenamente, uitând repede înfrangerea in faţa Piteştiului de pe teren propriu şi gândidu-se cu optimism la meciul din deplasare de la Iasi.

Sibienii profita de amânarea meciului programat la Rovinari şi au timp să se concentreze asupra a ceea ce vor avea de făcut în meciul următor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!