Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se impune în fața celor de la Chiajna

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.02.2014

CSU Sibiu s-a impuns în fața celor de la Concordia Chiajna, scor 57-34. Primul sfert al partidei a fost unul echilibrat, încheindu-se la egalitate, scor 22-22. Sfertul secund a fost adjudecat de sibieni care s-au impus cu scorul de 35-15. Concordia Chiajna s-a impus în penultimul sfert la partidei, scor 15-23. Sibienii s-au impus în ultimul sfert, scor

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Matija Ceskovic cu 30 de puncte, o recuperare și 4 pase decisive. Acesta a fost urmat de Devon Austin cu 27 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Milos Bojovic a reușit 26 de puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive.

Pentru Chiajna, Bogdan Stăncuț a reușit 19 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Vasile Ștefan a terminat partida cu 16 puncte, o recuperare și 2 pase decisive.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    CSU Sibiu
    Cred ca ati uitat sa puneti si cele 26 puncte ale lui Bojovic, n-am fost la meci asa ca teoretic este posibil ca CSU sa fi invins doar cu 57-34, dar practic imposibil daca cei trei jucatori (Ceskovic, Austin si Bojovic) au impreuna 83 puncte.Deci care este scorul final?

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    CSU Sibiu
    Intre timp m-am documentat de pe situl federatiei, 105-73 scorul final ptr CSU.

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!