Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se impune la limită în meciul cu SCM U Craiova

CSU Sibiu se impune la limită în meciul cu SCM U Craiova

BC CSU Sibiu a câștigat partida cu SCM U Craiova, scor 72-70 (18-21, 17-11, 20-20, 17-18), din turneul 9 al Ligii Naționale de baschet masculin. Meciul a avut loc în Sala Polivalentă din Craiova.

Echipele de start

Sibiu: Tohătan, Addison, Rathan, Torok, Cooper Williams

Craiova: Filipovic, Diculescu, Pratt, Henson, Vucic

Cei de la Craiova au reușit să se distanțeze pe tabelă spre finalul primului sfert și au terminat actul întâi cu un avantaj de 3 lungimi pe tabelă. Sibienii au trecut repede la conducere în următorul sfert, dar un coș de trei puncte al lui Diculescu a modificat tabela la 23-26. Addison și Filipovic au marcat câte un coș pentru echipele lor iar scorul era 28-28, dar Sibiul fost mai hotărâtă spre finalul primei reprize și a reușit să-și creeze un avantaj de 3 lungimi după primele 20 de minute ale întâlnirii, 35-32.

Actul trei s-a terminat la egalitate perfectă, astfel că formația antrenată de Dan Fleșeriu avea în continuare un avantaj de 3 puncte, 55-52. Craiova s-a apropiat periculos de adversar în mai multe rânduri în sfertul patru iar cu 13 secunde rămase din timpul regulamentar, Filipovic a înscris printr-un lay-up pentru 71-70. Sibiul a gestionat bine finalul partidei și a reușit să-și treacă în cont victoria.

Principalii marcatori:

Sibiu: Rathan 20 de puncte, Addison 17 puncte, Torok 10 puncte

Craiova: Filipovic 27 de puncte, Pratt 14 puncte, Henson 13 puncte

*Foto: BC CSU Sibiu Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!