Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se impune la Mediaș mai clar decât arată scorul

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2015

CSU Sibiu a câștigat destul de categoric derby-ul județului, jucat în arena lui Gaz Metan Mediaș. Primul sfert a fost singura secvența echilibrată a partidei, sibienii s-au desprins în sferturile doi și trei, ca apoi pe final gazdele să alerge pentru a limita proporțiile scorului.

Primul act al partidei de la Mediaș a fost unul echilibrat, cele două echipe alternând la conducer, iar diferența maximă dintre ele a fost de două posesii. Înainte cu 5 secunde de încheierea actului inaugural, Michael Harrison a transformat două libere și a restabilit egalitatea, 21-21. După reluarea jocului, Gaz Metan a rămas aproape doar două miunte, după care a căzut inexplicabil. Cu Calotă și Gilbert motoare ofensive, CSU Sibiu a marcat 30 de puncte în cele 10 minute ale actului secund, fără ca gazdele să aibă o replică pe măsură. Astfel, elevii lui Dan Fleșeriu intrau la cabine cu un avantaj mai mult decât important, 51-31.

Apatia echipei gazdă a continuat și după pauză. Un singur punct au marcat medieșenii în primule 5 minute de după reluarea jocului, iar CSU Sibiu se desprindea la 59-32. Până la încheierea celei de a treia secvențe Gaz Metan a recuperat doar 4 puncte și soarta meciului era ca și jucată, cu un sfert rămase de joc. Gazdele au arătat o dispoziție mai bună de joc în ultimul sfert, poate datorată și de relaxarea sibienilor. Cu Grabauskas care a făcut legea sub, Gaz Metan a reușit să vină la numai 10 puncte, cu 1 minut rămas de joc. Diferența s-a dovedit imposibil de recuperat, iar CSU Sibiu a câștigat în fața lui Gaz Metan cu scorul de 84-74.

Octavian Popa Calotă a fost cel mai bun marcator al oaspeților cu 17 puncte, lângă care a adăugat 6 recuperări și 2 pase decisive. Lawrence Gilbert a contribuit cu 16 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Kevin Hardy a terminat cu 11 puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive.

Robertas Grabauskas a fost cel mai bun jucător al Gazului cu 22 de puncte, 16 recuperări și o pasă decisivă. Alaiksandr Pustahvar l-a secondat cu 18 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, iar Vladislav Solopa s-a remarcat cu 13 puncte și 3 recuperări.

După acest rezultat, CSU Sibiu ajunge la 6 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce Gaz Metan are 7 înfrângeri și doar un succes.

foto:turnulsfatului.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Bravo baieti !! Felicitari pt seriozitateade care ati dat dovada, nesubestimind adversarul .Deasemenea felicit si banca tehnica, pt priceperea si seriozitatea de care dati dovada la fiecare meci!

    cu 8 ani în urmă (21.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!