Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se pregătește de plecarea în cantonamentul din Letonia

CSU Sibiu se pregătește de plecarea în cantonamentul din Letonia

CSU Sibiu a anunțat programul pe care urmează să îl aibă în această vară. Astfel, trupa lui Dan Fleșeriu se pregătește de un cantonament în Letonia, unde va pleca pe 26 august. Urmează apoi mai multe meciuri amicale dar și Memorialul Tordai.

În cantonamentul din Letonia, CSU Sibiu va juca cinci partide amicale, dintre care trei în turneul Liepaja Cup (5-8 septembrie). Printre echipele care și-au anunțat prezența se numără: BC Kiev, Primorska (Slovenia), Tsmoki Minsk sau Ventspils.

După întoarcerea din Letonia, sibienii participă între 20 și 21 septembrie la Cupa Timișoara. Programul partidelor va fi următorul:

Vineri, 20 septembrie:

18:00- BC CSU SIBIU - CSA STEAUA BUCUREȘTI
20: 30- CSM FOCSANI - BASCHET SCM TIMISOA

Sâmbătă, 21 septembrie :

17:00- FINALA MICA
19:30- FINALA MARE

Va urma apoi Memorialul Tordai, care se va disputa anul acesta între 25 și 26 septembrie. La eveniment și-au anunțat deja prezența CSO Voluntari și SCM Timișoara și urmează să fie anunțat al patrulea competitor și programul competiției.

Meciurile oficiale se vor desfășura la începutul lunii octombrie. Primul duel al trupei lui Dan Fleșeriu este Super Cupa României, cu CSM CSU Oradea, pentru ca apoi sibienii să debuteze în campionat, în deplasare, contra celor de la SCM U Craiova.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!