Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu și Farul Constanța deschid etapa a 13-a

Iulian Floca

Iulian Floca
11.12.2012

CSU Atlassib Sibiu
Sala Sporturilor Transilvania
miercuri, 12 decembrie
ora 17:00
CS BC Farul Constanta


 

CSU Atlassib Sibiu primește miercuri, 12.12.2012 vizita echipei CS Farul Constanța, într-un meci ce va conta pentru etapa a 13-a a LNBM. Partida este programată să înceapă la ora 17:00, în Sala Transilvania din Sibiu.

Această partidă este cea care deschide etapa a 13-a, și singura care se dispută miercuri.

Gazdele vin după o serie foarte bună de trei victorii consecutive, în fața unor adversari puternici. De cealaltă parte, constănțenii vin după prima victorie din acest sezon, una de moral în fața lui Dinamo București.

CSU Sibiu și CS Farul Constanța s-au mai întâlnit în Cupa României, sibienii reușind să se impună fără probleme în respectiva întâlnire.

Acest meci nu pare să le pună vreo problemă sibienilor, dar rămâne să ne convingem de acest lucru după cele ce se vor întâmpla miercuri pe parchetul sălii Tansilvania.

CSU Sibiu ocupă în momentul de față poziția a 10-a în clasament cu 18 puncte, iar Farul Constanța abia poziția a 15-a, cu 13 puncte acumulate în 12 etape.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!