Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu trece fără probleme de Concordia Chiajna

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2014

105-73

CSU Sibiu se detașează în fotoliul de lider al LNBM după ce a trecut de Concordia Chiajna cu scorul 105-73, într-un meci care a contat pentru etapa a XVII-a.

Partida de la Sibiu a fost o formalitate pentru echipa gazdă care totuși a avut de furcă cu Concordia Chiajna. Echipa din Ilfov a început meciul foarte bine, reușind să țină ritmul în primele 10 minute ale partidei. Concordia a marcat 22 de puncte, la fel de mult ca și echipa gazdă. În actul secund lucrurile au luat o turnură așteptată dar care a fost complet inversă decât în primul sfert. Gazdele au apăsat pe accelerație și au pus 20 de puncte până la pauză între ei și adversari.

După pauză, Concordia mai dă o replică tăioasă Sibiului și câștigă sfertul trei cu scorul 23-15. Miracolul a ținut însă doar încă alte 10 minute. În actul decisiv echipa lui Misa Perisic a lovit din nou destul de tare, câștigând acest interval tot la 20 de puncte diferență. Astfel la final tabela din Sala Transilvania a arătat scorul 105-73.

Deși a fost un meci facil, antrenorul celor de la CSU Sibiu a folosit doar jucătorii pe care îi include și de obicei în rotație, astfel că jucători precum S. Răducan, C. Ban V. Tincu și V. Diaconescu nu au fost utilizați. Nici Octavian Popa Calotă nu a bifat vreun minut în meciul cu Concordia.

După această victorie CSU Sibiu a rămas singură pe prima poziție a LNBM, după ce CSU Asesoft Ploiești a pierdut confruntarea de la Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!