Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu vs Steaua Turabo pe 2 februarie

Andrada Comănici

Andrada Comănici
17.01.2011

Echipele CSU Atlassib Sibiu şi BC Steaua Turabo au ajuns la un acord în privinţa meciului rămas nejucat din turul campionatului, astfel restanţa a fost reprogramată pentru a se juca miercuri, 2 februarie, în sala Transilvania din Sibiu, ora partidei nefiind încă stabilită.

Între timp datele problemei s-au schimbat în ambele tabere. Steliştii au reziliat contractele lui Courtney Fortson, Robert Turenr şi Uros Lucic, înlocuindu-i cu Ivan Tomeljak, Theron Smith şi Gregor Hafnar. De cealaltă parte, CSU Atlassib a renuntat la serviciile lui Jarryd Loyd şi Arturas Masiulis, transferându-i pe Milos Markovic, Boomer Herndon şi Stefan Atanackovic.

„E mai bine că s-a amânat meciul împotriva Stelei care trebuia jucat în decembrie. Nu sunt informat de schimbările pe care le-au facut ei în această iarnă şi nici nu iam văzut jucând, dar sunt sigur că noi avem o echipă mai bună decât cea din tur. Din ce am văzut la antrenamente, amicale şi meciul împotriva Ploieştiului echipa începe să se lege şi să prindă formă. Boomer a făcut parte din echipă şi sezonul trecut, deci majoritatea băieţilor sunt deja obişnuiţi cu el, iar Milos şi Stefan par a se fi acomodat deja”, a declarat Mihnea Haiduc pentru totalbaschet.ro

 

Mike Haiduc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!