Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibu a învins CSŞ Giurgiu în "cinci oameni şi patru minute"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.11.2011

Miercuri seară la Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu a avut loc partida dintre CSU Sibiu şi CSŞ Giurgiu contând pentru etapa 3-a a Diviziei A masculine de baschet. Jocul amânat datorită regretatulu incident petrecut acum o lună la Giurgiu s-a încheiat cu victoria la mare luptă a gazdelor, scor 79-74.

La gazde nu a evoluat Kearse, iar munca sibienilor a devenit mult mai grea. Practic rotaţia, dacă poate fi numită în acest fel, a devenit mult mai scurtă dacă nu chiar inexistentă. Miercuri seară Cătălin Vulc a mizat pe patru sportivi, Crăciun, Riley, Austin şi Khartchenkov care au evoluat 40 de minute în timp ce Wisseh a fost odihnit pentru patru minute cu Mihai Popa. Mai exact singurul sportiv de pe bancă a fost Popa care a evoluat 4 minute şi 11 secunde, în afară de aceste minute pe parchet s-au aflat mereu Crăciun, Riley, Austin, Wisseh şi Khartchenkov.

Bineînţeles că acest lucru s-a văzut şi pe tabelă, oaspeţii ce au mizat pe 8 jucători au condus până pe final cedând partida în ultimele două minute. Giurgiuvenii se consideră ghinionişti însă dacă analizezi mai bine jocul prestat ai putea spune că au pierdut pe mâna lor. Formaţia antrenată de Djordje Jovicic a aruncat nu mai puţin de 37 de ori de după linia de 3 puncte în loc să mizeze pe pătrunderi pentru a scoate cât mai multe fault împotriva unei echipe ce a evoluat în "cinci oameni şi 4 minute". Practic putem afirma că nu Sibiu a câştigat ci Giurgiu a pierdut meciul.

1 comentariu la aceasta stire:
  • pop :

    aproape ca la fotbal
    Parca la fotbal sunt posibile 3 inlocuiri. Degenereaza baschetul in Romania?

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!