Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cum arată echipa etapei cu numărul 11 din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
20.12.2022

Cum arată echipa etapei cu numărul 11 din Liga Națională

În weekend-ul care a trecut a avut loc o nouă etapă din Liga Națională de Baschet Masculin, cea de-a unsprezecea, ce ne-a pus în față printre altele și reeditarea semifinalelor din ediția precedentă de campionat.

În această etapă ne-am putut bucura și de câteva evoluții individuale impresionante, astfel că echipa etapei arată în felul următor:

Giordan Watson (SCM U Craiova)

SCM U Craiova și-a luat revanșa în fața lui CSM Târgu Mureș pentru eșecul din tur și s-a impus cu 90-86 în fața acestora după un meci ce a avut nevoie de prelungiri. Giordan Watson a fost liderul oltenilor și totodată MVP-ul etapei, terminând cu 27 de puncte, 3 recuperări, 8 pase decisive și +32 la eficiență.

Gaston Whelan (BC CSU Sibiu)

Vulturii au reușit să câștige categoric ultimul meci în fața propriilor suporteri din acest an. Sibienii au trecut cu 98-75 de CSM VSKC Miercurea Ciuc, iar Gaston Whelan a contribuit decisiv la această evoluție cu un double-double: 18 puncte și 10 pase decisive și un indice al eficienței de +26.

Kenneth Funderburk (CSM Petrolul Ploiești)

Gruparea de pe Valea Prahovei a reușit surpriza acestei runde și a învins-o categoric pe Rapid București. Elevii lui Mihai Popa au câștigat acest meci la 31 de puncte, 91-62, iar Funderburk a totalizat 17 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive pentru +25 la eficiență.

Darnell Edge (Dinamo București)

În epilogul etapei, Dinamo București a reușit să treacă peste eșecul din tur cu CSM Focșani și să câștige fără emoții în returul cu trupa lui Mihai Petruț. Alb-roșii au câștigat cu 85-57, iar Darnell Edge a fost omul meciului cu 21 de puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive și +24 la eficiență.

Karel Guzman (U-BT Cluj-Napoca)

Într-o reeditare a semifinalei de anul trecut, U-BT Cluj-Napoca a trecut cu 98-89 de FC Argeș. Karel Guzman a continuat seria evoluțiilor excelente din acest sezon și a fost din nou decisiv pentru echipa sa cu 23 de puncte, 3 recuperări și +22 la eficiență.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    wow
    Ce vise ... umede la unii "Sibienii au trecut cu 98-75 de U-BT Cluj-Napoca"

    cu 1 an în urmă (20.12.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!