Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cum arată echipa ideală a etapei a 22-a

Cum arată echipa ideală a etapei a 22-a

Primele meciuri din Liga Națională de Baschet Masculin după fereastra FIBA au decurs mai bine pentru formațiile vizitatoare. În etapa a 22-a, doar două formații care au beneficiat de avantajul terenului propriu au reușit să câștige.

Această rundă a adus câteva prestații importante, iar în opinia site-ul nostru următorii baschetbaliști se regăsesc în echipa ideală:

Reggie Johnson (CSM Petrolul Ploiești)

Fundașul Ploieștiului continuă să arate excelent în faza secundă și a avut un nou meci cu 20+ puncte în grupa 11-18. Johnson s-a evidențiat cu 23 de puncte, 6 pase decisive, 6 intercepții și 5 recuperări în fața lui CSM Galați, în 36 de minute petrecute pe parchet. Americanul a avut 7/12 din acțiune și 8/12 la linia de fault, cifre prin care a terminat cu +30 la eficiență.

Sayeed Pridgett (CS Rapid București)

Pridgett a continuat seria de meciuri încheiate în double digits prin cele 23 de puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive și 4 intercepții în Sala Transilvania, împotriva Sibiului. În 37 de minute petrecute pe parchet, baschetbalistul Rapidului a fost cel mai eficient jucător al echipei, cu 25 de unități la acest capitol, după 10/18 din acțiune și 3/6 la libere.

Jarell Eddie (U-BT Cluj-Napoca)

„Lunetistul” celor de la U-BT Cluj-Napoca și-a continuat forma excelentă din spatele arcului de cerc și a avut o nouă prestație de invidiat. Eddie a terminat cu 21 de puncte, 5 recuperări, 3 intercepții și 2 pase decisive la Constanța, în 24 de minute pe parchet, perioadă în care a adunat un index al eficienței de 26 de unități. Americanul a înscris doar de la distanță (7/10) și a egalat astfel recordul stagional de triple marcate într-un meci.

Nikola Jevtovic (FC Argeș Basketball)

Liderul celor de la FC Argeș a avut parte de o prestație solidă în deplasarea de la Voluntari, acolo unde formația viola a reușit să întoarcă de la -16 pentru o victorie extrem de importantă în Top 10. Sârbul a contribuit cu 25 de puncte, 7 recuperări și un capac în cele 25 de minute petrecute pe parchet, pentru un index al eficienței de 26 de unități. Jevtovic și-a depășit recordul stagional de puncte cu această ocazie, având la finalul partidei 10/14 din acțiune și 5/7 la linia de fault.

Peter Olisemeka (CS Vâlcea 1924)

MVP-ul rundei a stabilit un career-high în Liga Națională, prin cele 26 de puncte în fața lui SCM Timișoara. În plus, pivotul nou-promovatei a avut 9 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții în cele 27 de minute petrecute pe parchet, iar din acțiune a totalizat 12/14. Pe lângă linia statistică prin care s-a aflat aproape de double-double, Olisemeka a ieșit în evidență în această rundă cu cele 38 de unități la eficiență.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!