Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cum arată Ludwigsburg, orașul care o găzduiește astăzi (13.04) pe U-BT Cluj-Napoca

Cum arată Ludwigsburg, orașul care o găzduiește astăzi (13.04) pe U-BT Cluj-Napoca

În această seară, în MHP Arena din Ludwigsburg, U-BT Cluj-Napoca joacă cel mai important meci din istoria clubului. Trupa antrenată de Mihai Silvășan este la o singură victorie de calificarea în Final Four-ul Basketball Champions League.

Pentru a accede în careul de ași al competiției, alb-negrii trebuie să treacă de MHP Ludwigsburg, o puternică formație germană, antrenată de John Patrick. Galben-negrii sunt situați în Ludwigsburg, un oraș de aproape 100.000 de locuitori, situat la 12 kilometri nord de Stuttgart.

Cu toate că este un oraș industrial, Ludwigsburg este foarte frumos și liniștit. Dacă te plimbi prin cartierele sale, foarte rar se aud claxoane, gălăgie sau țipete. Cu toate acestea, Ludwigsburg este un oraș plin de viață, cu o mulțime de cafenele, patiserii și restaurante. De asemenea, acesta este considerat „Versailles” al Germaniei, datorită palatului baroc Residenzschloss Ludwigsburg, construit de ducele de Wurttemberg la începutul secolului al XVIII-lea.

Mai jos găsiți o mică galerie foto cu cadre surprinse în Ludwigsburg, în cursul zilei de astăzi (13.04).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!