Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cum au trăit jucătorii de la Holon finalul meciului de la Istanbul. Video

Cum au trăit jucătorii de la Holon finalul meciului de la Istanbul. Video

Miercuri seară, U-BT Cluj-Napoca a revenit de la -18 și a învins-o pe Darussafaka Istanbul cu scorul de 103 la 101, obținând calificarea în Top 16 al Basketball Champions League. Datorită acestui succes, Hapoel Holon a obținut poziția secundă și a ratat accederea directă în Top 16.

După victoria cu Happy Casa Brindisi, israelienii au urmărit direct de pe teren finalul confruntării dintre Darussafaka și U-Banca Transilvania. În ultimele patru minute de joc, alb-negrii au reușit o „remontada” și s-au impus dramatic, spre dezamăgirea baschetbaliștilor lui Holon.

Pentru calificarea în Top 16, Hapoel Holon este nevoită să treacă de Besiktas într-o serie de „Cel mai bun din trei meciuri”. Elevii lui Maurizio Buscaglia beneficiază de avantajul terenului propriu, datorită faptului că au terminat pe locul al doilea în grupa G.

Dacă trec de turci, israelienii vor ajunge în grupa I, din care mai fac parte MHP Riesen Ludwisburg și Galatasaray Nef. De asemenea, JDA Dijon și VEF Riga se luptă pentru un alt loc în această grupă.

*foto: championsleague.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Holon
    Acum își arată suporterii lor frustrarea prin comentarii pe pagina de Facebook a BCL. Foarte multe comentarii rasiste la adresa turcilor după acest meci.

    cu 2 ani în urmă (23.12.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!