Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cupa României, masculin. Piteştiul se impune la Sibiu la 7 puncte diferenţă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.09.2011

CSU Atlassib Sibiu a pierdut partida dispută pe teren propriu cu BCM U Piteşti. Argeşenii s-au impus cu 89 – 82 (24-24, 13-22, 22-21, 23-22) graţie unor prestaţii de excepţie ale lui Darko Vujacic şi Octavian Popa Calotă.

Fundaşul din Muntenegru a marcat 37 puncte dintre acre 21 din spatele semicercului de 6.75m iar românul a contribuit cu 30 d epuncte.

La Sibiu s-au remarcat Jay Wisseh cu 32 puncte şi 7 recuperări şi Kaylone Riley cu 25 puncte.

Vom reveni cu cronica şi declaraţii după partidă!

1 comentariu la aceasta stire:
  • cris :

    bca
    se poate cistiga un meci impunindu-te intr-un singur sfert! a cita oara darko? un inceput bun de sezon ,cu patru transferuri reusite ,o banca lunga si un antrenor de mare perspectiva! e de bine!

    cu 12 ani în urmă (18.09.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!