Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cupa Sirius, ediția 11, se dispută la mijlocul acestei săptămâni

Cupa Sirius, ediția 11, se dispută la mijlocul acestei săptămâni

CS BC Sirius Mureșul Târgu Mureș organizează la mijlocul acestei săptămâni a 11-a ediție a Cupei Sirius, la Sala Sporturilor. Formația mureșeană a revenit în LNBF pentru noul sezon și găzduiește în 18 și 19 septembrie un turneu amical la care participă alte două formații din primul eșalon, Olimpia CSU Brașov și CSU ACS Rookies Oradea. Ambele meciuri ale formației orădene vor fi în aceeași zi.

Program:

18 septembrie

ora 12:00 C.S. B.C. Sirius - Mureşul Târgu Mureş vs CSU ACS Rookies Oradea

ora 18:00 Olimpia CSU Braşov vs CSU ACS Rookies Oradea

19 septembrie

ora 18:00 Olimpia CSU Braşov vs C.S. B.C. Sirius - Mureşul Târgu Mureş

De menționat că Sirius și CSU Rookies fac parte din aceeași grupă, Vest, în prima fază a Ligii Naționale. Primul meci oficial între cele două echipe în acest sezon va fi cel din etapa a 5-a, în 24 noiembrie la Oradea, iar returul în 4 ianuarie.

Sirius Târgu Mureș începe acasă noua ediție a LNBF, cu ACS KSE Târgu Secuiesc. Primul joc oficial al orădencelor va fi în deplasare cu Universitatea Cluj-Napoca. Prima etapă din grupa Vest a fost mutată cu o săptămână mai târziu, în 9 octombrie, după retragerea lui CSM Sibiu. Olimpia CSU Brașov face parte din grupa Est în prima fază a campionatului și va începe seria partidelor oficiale în 2 octombrie, acasă cu campioana ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!