Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cupa Steaua - Gazdele pierd în primul meci după ce au ratat 17 libere

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.10.2012

Concordia Chiajna a depășit pe Steaua București în prima zi de la Cupa Steaua. Meciul desfășurat la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu din capitală s-a încheiat cu scorul de 78-67, notează steauabaschet.ro.

Ferenc Biro a avut 14 puncte și 13 recuperări pentru militari. Steaua a ratat 17 aruncăril libere în acest meci. Din partea învingătorilor s-a evidențiat ex-iugoslavul Vuletic, autor a 22 puncte, 15 recuperări și 5 pase decisive. De asemenea, Vasile Ștefan a totalizat 20 puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive.

În celălalt meci al zilei, Politehnica Iași a depășit pe CSU Asesoft 2, scor 99-85. Mădălin Nicolae a avut 41 puncte pentru învingători. De cealaltă parte s-a remarcat Vlad Negoițescu, autor a 24 puncte. Alexandru Iacobescu, managerul echipei prahovene, a jucat pentru a doua echipă a campioanei în acest meci.

Turneul continuă sâmbătă (20.10) și duminică (21.10), în aceași locație. Iată programul:

Sâmbătă, 20 octombrie
ora 12:00 - Politehnica Iasi vs Concordia Chiajna
ora 14:00 - Steaua Bucuresti vs CSU Asesoft Ploiești

Duminică, 21 octombrie
ora 11:00 - Concordia Chiajna vs CSU Asesoft Ploiești
ora 13:00 - Steaua Bucuresti vs Politehnica Iasi 

Foto: steauabaschet.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!