Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cupa Timișoara a debutat vineri

Paul Olar

Paul Olar
10.09.2016

CSU Sibiu a fost învinsă în primul joc al Cupei Timișoara. Gruparea lui Dan Fleșeriu a cedat duelul cu Tamis Pancevo de vineri, scor 70-54.

Confruntarea a avut un start echilibrat, astfel că după primele 10 minute, tabela indica 15-16 de partea sârbilor. Diferența s-a făcut în actul secund, când Tamis a înscris 30 de puncte, în timp ce Sibiu doar 18. Din acel moment, Popescu și compania nu au mai emis pretenții și s-au recunoscut înfrânți.

Pentru CSU Sibiu, cel mai bun marcator a fost Kevin Hardy, autor a 14 puncte. Marcel Davis a încheiat duelul cu 13 puncte, în timp ce Bogdan Popescu a izbutit 12.

În schimb, BC Timișoara a obținut o victorie. Trupa lui Nenad Mandic a trecut de maghiarii de la Kecskemeti TE, scor 70-59. Bănățenii au rezolvat partida după pauză, când Mladen Jeremic și Octavian Popa Calotă au evoluat inspirat în atac. De asemenea, pivotul american Adrian Diaz a dominat situația în spațiul de trei secunde.

Din tabăra Timișoarei, Mladen Jeremic a fost cel mai bun marcator, prin cele 19 puncte. Adrian Diaz a totalizat 14 puncte și 12 recuperări, în timp ce Octavian Popa Calotă s-a remarcat cu 14 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

Astăzi se joacă finalele: cea mică, Sibiu – Kecskemet, de la ora 17,00, cea mare, Timișoara – Pancevo, de la ora 19,00.

*Foto: Facebook BC SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!