Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cupa ”Toni Alexe”, ediția I

Roxana Prichici

Roxana Prichici
19.01.2011

Cu ocazia împlinirii a șase ani de la tragicul deces a lui Toni Alexe, CSU Asesoft organizează vineri, 21 ianuarie, prima ediție e Cupei ”Toni Alexe”, cu participarea echipelor de baschet ale liceelor „Ion Luca Caragiale”, „Mihai Viteazul”, „Alexandru Ioan Cuza” şi „Nichita Stănescu”. Turneul va fi găzduit de Sala Olimpia din Ploiești. Se vor oferi trei premii speciale, pentru cel mai bun marcator, MVP-ul turneului și cel mai de perspectivă jucător. Toți participanții vor fi premiați chiar de către campionii de la CSU.

Program turneu:

15:00 „Ion Luca Caragiale” - „Mihai Viteazul”

16: 00 „Alexandru Ioan Cuza” - „Nichita Stănescu”

17:00 Finala mică

18:00 Finala mare

După încheierea turneului se vor depune coroane de flori la posterul lui Toni Alexe și, pe platforma sălii sporturilor, se va scrie mesajul ”Toni, te vom iubi mereu”din mii de lumânări, evenimente la care vor participa și Burlacu și compania. Sâmbătă, în drum spre Brașov, autocarul lui CSU Asesoft se va opri la kilometrul 120 de pe DN1 pentru a depune coroane în locul în care s-a produs accidentul în urma căruia Toni Alexe și-a pierdut viața.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!