Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cuplaj baschetbalistic la Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.10.2013

Miercuri (09.10), Sala Constantin Jude din Timișoara va găzdui un cuplaj baschetbalistic. Este vorba despre două partide contând pentru primul eșalon baschetbalistic al țării.

Orașul de pe Bega este singurul din Liga Națională care se poate mândri cu două echipe. Acestea sunt Baschet Club și BC Timba. Ambele au programat un joc pe teren propriu în etapa a 2-a din sezonul regulat. Ele joacă în cursul zilei de miercuri (09.10), marcându-se astfel primul cuplaj baschetbalistic al sezonului.

Seara este deschisă de BC Timișoara, în compania Concordiei Chiaina, cu începere de la ora 17:30. Acest meci este urmat de cel al Timbei, în compania lui Farul, programat să demareze de la ora 20:00. Ambele echipe bănățene pornesc cu prima șansă în această rundă.

De notat că cele două echipe au 'conviețuit' și în sezonul precedent al LNBM. Au fost situații și în sezonul anterior când cele două au jucat pe teren propriu în aceeași etapă, însă de fiecare dată meciurile au fost programate în zile diferite. De această dată lucrurile stau altfel, întrucât vorbim despre o etapă intermediară.

Iar dacă tot am deschis subiectul, este foarte interesant cum prima etapă a noului sezon competițional a demarat într-o zi de miercuri și s-a încheiat duminică, în fiecare dintre cele cinci zile fiind programat cel puțin un meci. În schimb, runda a doua - una intermediară - se desfășoară într-o singură zi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!