Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Curtis Millage, principalul remarcat clujean în meciul cu Gussing Knights

Paul Olar

Paul Olar
03.12.2014

U Banca Transilvania a cedat un nou meci pe plan continental. Gruparea transilvăneană a fost înfrântă marți seara de Gussing Knights, scor 81-68.

Prezent pe parchet timp de 33 de minute, Curtis Millage a fost principalul remarcat clujean. Fundașul de peste ocean a izbutit 13 puncte, după ce a avut 4/13 din acțiune, respectiv 5/5 de la nivelul liniei de pedeapsă.
În plus, baschetbalistul a strâns 7 recuperări (3 ofensive), 5 pase decisive și 4 intercepții. Referitor la capitolul +/-. Millage a contabilizat -13.

Activând în EuroChallenge, jucătorul are medii de 14.3 puncte, 5.3 recuperări și 2.5 intercepții. Curtis a evoluat în toate partidele disputate de U BT în grupa F.

Formația antrenată de Marcel Țenter și Dorin Pintea nu a repurtat vreun rezultat pozitiv până la ora actuală, ocupând ultimul loc. Lideri sunt turcii de la Trabzonspor Medical Park, care au obținut deja biletele spre faza superioară a întrecerii.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    discutabil
    Millage a stat cel mai mult pe parchet - 33 min, de aici si statisticile cumulate la aruncari a stat prost 4 din 13!!!. PE de alta parte BAciu in 24 min a avut 14 pct (75% FG fata de 31% Curtis) si +2 la capitolul +/-.

    cu 9 ani în urmă (03.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!