Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Curtis Millage: „Suntem mai puternici ca echipă"

Paul Olar

Paul Olar
30.01.2015

Mândrindu-se cu un bilanț de șase succese la rând în Liga Națională, clujenii de la U BT se pregătesc de un nou duel dificil. Silvășan și compania dau piept piept astăzi cu SCM U Craiova, într-o confruntare programată la ora 18:00.

Curtis Millage, fundașul transilvănenilor, a participat la conferința de presă premergătoare întâlnirii cu oltenii. Americanul știe că misiunea nu va fi ușoară și evidențiază imprevizibilitatea campionatului nostru.

"Ne dorim să jucăm timp de 40 de minute cât putem de intens în defensivă, pentru asta ne-am antrenat din greu toată săptămâna. Am pierdut opt meciuri la rând, acum putem avea șapte victorii consecutive, orice este posibil în acest campionat. Jucăm bine ca echipă acum, antrenorul nostru ne ține în priză în permanență la antrenamente, nu ne lasă deloc să ne relaxam, suntem mai puternici ca echipă și jucăm unul pentru celălalt, sunt lucruri bune," a declarat Curtis, conform u-mobitelco.ro

Deși oponenții din sudul țării participă în Liga Balcanică, Millage nu vede niciun avantaj pentru trupa sa.

"Nu cred că cei de la Craiova sunt mai obosiți ca noi sau ca alții, cu toții suntem la fel de obosiți, la urma urmei suntem în a doua parte a sezonului. Nu contează că joci un meci, două sau o sută, trebuie să fii în formă, să jucăm de fiecare dată ca și cum am fi la ultimul meci al sezonului. Ne dorim să câștigăm toate meciurile, atât pe cele de pe teren propriu, cât și în deplasare, dar știm că va fi greu," a spus fundașul, potrivit sursei amintite anterior.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!