Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dado Arnautovic: "Am pregătit meciul gândindu-mă că mureşenii vor juca zonă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.03.2012

CSU Ploieşti a ajuns la a 11-a victorie consecutivă după victoria înregistrată sâmbătă seară pe terenul celor de la Târgu Mureş. Derby-ul etapei s-a încheiat cu scorul de 93-79, iar mureşenii au pus capăt seriei de 6 victorii pe linie. Burlacu, Cepulis şi Hargrove au fost cei mai bun jucători ai ploieştenilor combinând pentru 71 de puncte.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Dado Arnautovic spune că s-a a presimţit faptul că mureşenii se vor apăra zonă şi a pregătit meciul în acest fel. Tehnicianul sârb este de părere că într-un final s-au integrat şi Cepulis respectiv Hargrove, adăugând faptul că îşi doreşte victoria la Timişoara.

Aţi ajuns la a 11-a victorie consecutivă. Ce a făcut posibil ultimul succes ?

Am pregătit foarte bine meciul acesta. M-am gândit că mureşenii se vor apăra zonă, am pregătit meciul în aşa fel şi se pare că am avut dreptate. Săptămâna aceasta am făcut mai multe tactici pentru zonă şi uite s-a nimerit să am dreptate. Noi suntem o echipă care avem shooteri şi este cam greu să joci zonă împotriva noastră. S-a întâmplat exact aşa cum m-am aşteptat şi am avut şi o zi bună. Adică Hargrove şi Cepulis au băgat mai multe coşuri de 3 însă nu este ceva ieşit din comun. Poate Hargrove a avut două aruncări contestate însă în rest am aruncat singuri. Sunt de părere că am controlat jocul. Nu am fost mulţumit în anumite momente, în ceea ce priveşte apărarea. Am avut o şansă se ne distanţăm mai devreme însă acum, per total, sunt mulţumit. Am devenit o echipă care dăm meci de meci peste 90 de puncte, ceea ce e bine. Încercăm să jucăm şi apărarare însă dacă dai peste 90 de bine este foarte bine. A prins şi Burlacu un meci senzaţional plus 7-8 jucători care şi-au făcut treaba exact cum am stabilit. A ieşit totul cum trebuie, iar această victorie este foarte importantă.

Unii spuneau despre Cepulis şi Hargrove că sunt o "ciorbă reîncălzită", credeţi că şi-au dovedit în această seară calităţile ?

Sincer eu m-am aşteptat la acest lucru. Adică durează până un jucător se integrează într-un alt sistem, într-o echipă, chiar dacă au fost jucătorii noştri în trecut, iar ei mă cunosc pe mine şi eu pe ei. Oricum în această seară au demonstrat că sunt jucători de valoare şi jucătorii de care avem nevoie.

Credeţi că mai puteţi fi opriţi în sezonul regulat ?

Nu pot să vă spun acum. Eu tratez fiecare meci foarte serios. Pentru mine meciul de la Târgu Mureş din deplasare a primit aceeaşi atenţie ca şi cel de la Ciuc din deplasare. Încercăm să terminăm returul cu o singură înfrângere, dacă se poate, pentru că acum avem un moral foarte bun. Mergem la Timişoara în postura de favorit, aşa cred eu. Cu tot respectul pentru orice echipă, eu merg la Timişoara să câştig meciul, acesta este singurul gând.

Sunteţi pe primul loc, până mâine ...

Da, dar asta nu prea contează. Pentru mine a fost important să câştigăm la Târgu Mureş. Acum suntem peste ei şi în caz de egalitate aven avantaj. De aceea sunt mulţumit.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!