Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dado Arnautovic: "Dacă vom pierde vom merge pe jos la Timişoara"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.05.2012

În această dupămasă CSU Ploieşti a organizat o conferinţă de presă premergătoare meciurilor 3 şi 4 ale finalei disputate împotriva grupării BC Timişoara. Dado Arnautovic a vorbit despre primele două meciuri de la Timişoara, explicând cele două succese înregistrate de echipa sa.

În primul meci am prin o zi foarte bună în atac, având procentaje foarte bună şi practicând o apărare corectă. Băieţii au respectat aproape tot ce am stabilit şi am câştigat meciul relativ uşor. În a 2-a partida am jucat cum ar trebui să jucăm mult mai bună. Am avut la un moment dat şi 27 de puncte deci a fost o victorie mai clară. Sunt foarte mulţumit de toată lumea, de atitudinea tuturor indiferent de câte minute au jucat. Am fost o familie.

Tehnicianul sârb este de părere că încă nu s-a jucat nimic şi că finala se va încheia doar când vor ajunge la 4 meciuri câştigate.

Am câştigat două meciuri la Timişoara însă nu s-a terminat nimic până când ajugem la 4. Trebuie să câştigăm ambele meciuri de acasă însă trebuie să rămânem concentraţi, întrucât BC Timişoara este o echipă bună, care nu mai are nimic de pierdut în acest moment. Înaintea playoff-ului am jucat 4 meciuri, două în campionat şi două în cupă, iar noi am câştigat doar unul. Adevărul este că în retur şi la final de sezon am prins o formă foarte bună.

Întrebat de reporterii locali de ce echipa a jucat mai bine în partea a 2-a a sezonului, Dado a explicat că este ceva obişnuit pentru CSU să încheie sezonul în formă maximă.

În fiecare an noi jucam mai bine în partea a 2-a sezonului şi mi se pare normal. Anul acesta am avut multe probleme, însă în final am construit o echipă mult mai bună. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi accidentat Mike Jones, dacă nu am fi adus jucători, însă e bine că suntem pe drumul cel bun.

Prahovenii se aşteaptă ca Badnjarevic să schimbe ceva, însă spun că nu vor fi surprinşi de nicio modificare în lot.

Ştiu că Timişoara va veni aici să ne pună probleme. Nu ştiu dacă vor rula jucătorii străini, dacă antrenorul lor va efectua modificări, dar este posibil. Normal că după ce pierzi două meciuri trebuie să schimbi ceva, însă nu ne vor surprinde cu nimic.

Întrebat dacă şi-au rezervat cazarea pentru meciul 5, Arnautovic a răspuns că va merge la Timişoara pe jos sau cu personalul dacă vor pierde vreun meci la Brazi.

Nu am rezervat nimic. Dacă vom pierde vom merge pe jos la Timişoara sau mergem cu personalul, cu două etaje. Nu avem voie să pierdem.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!