Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dalibor Persic: „Mergem la Pitești ca să câștigăm”

Dan Oancia

Dan Oancia
31.03.2015

După ce a încheiat sezonul regulat al Ligii Naționale pe ultima poziție care a dus în play-off-ul Ligii Naționale, BC Timișoara și-a mutat atenția asupra Final Four-ului Cupei României, acolo unde este din nou aproape de a pune mâna pe trofeu. „Leii” din Banat vor debuta în competiția de la Pitești împotriva gazdelor de la BCM U. Alb-violeții au câștigat Cupa în 2010, tot cu Dragan Petricevic pe bancă.

„Jucăm cu echipa gazdă, dar ne pregătim ca și cum ne pregătim pentru fiecare meci. Nu facem diferență între partidele de campionat și cele de cupă. Am jucat două meciuri cu această echipă, acolo am fost destul de aproape, pe parcursul meciului a existat o diferență în favoarea lor. Aici am câștigat, înseamnă că putem, cunoaștem punctele lor forte și slabe, cum le cunosc și ei pe ale noastre. Mergem acolo să câștigăm”, a menționat Dalibor Persic, potrivit sport9.ro.

BC Timișoara – BCM U Pitești va începe joi, de la ora 19.45, în sala din Trivale.

*Foto: pressalert.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!