Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Damien Kinloch: “Ar fi foarte important să câştigăm ambele partide de acasă”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
13.04.2013

Damien Kinloch

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Damien Kinloch a vorbit despre seria din play-out cu CS Farul Constanţa.

Toţi ne-am dorit mai mult decât play-out-ul. Până la urmă, obiectivul nostru la startul campionatului a fost calificarea în play-off, însă nu s-a realizat. Trebuie să rămânem concentraţi pe ceea ce avem de făcut şi să nu ne gândim la ce a fost. Deci, Constanţa e cel mai important lucru pentru noi. Nu va fi uşor, mai ales că am pierdut acolo în returul de campionat. Însă antrenamentele din ultima perioadă au decurs cum trebuie şi suntem pregătiţi. Trebuie să îi batem pe cei de la Farul. Ar fi fi foarte important să câştigăm ambele partide de pe teren propriu şi cred că se poate. Ne-ar da moral, încredere şi am pune presiune pe ei în partidele următoare. Revenirea jucătorilor accidentaţi este un lucru foarte bun. Echipa are nevoie de ei, şi doar împreună suntem mai puternici. Era esenţial să avem la dispoziţie toţi jucătorii pentru aceste jocuri.

În sezonul regulat, Kinloch a avut medii de 11.3 puncte, 7.0 recuperări, 0.9 pase decisive, 1.1 intercepții și 2.3 posesii pierdute pentru un coeficient de 13.4 la eficiență.

Foto: Daniel Chiriac

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!