Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Damien Kinloch: “Sperăm că putem obține o victorie”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.02.2013

Damien Kinloch

Etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet masculin programează partida dintre CSU Ploiești și BCM U Pitești. Argeșenii se deplasează la Brazi după o victorie foarte importantă cu BC Timișoara. În urma succesului înregistrat etapa anterioară, BCM U se clasează pe poziția a 11-a a clasamentului cu 31 de puncte acumulate, cu un bilanț de 10 victorii și 11 înfrângeri.

Damien Kinloch, pivotul celor de la BCM U Pitești, a prefațat pentru Total Baschet partida contra Ploieștiului.

Jocul cu Timișoara a fost similar cu multe alte meciuri disputate de noi pe teren propriu. Mă bucur că am câștigat. Am avut o fază de apărare foarte bună și ne-am mobilizat în sfertul al patrulea.

Trebuie să ne gândim la play-off, dar mai ales să ne pregătim bine pentru meciul de la Ploiești. Toți credem în șansele de accedere în play-off. Trebuie să sperăm în continuare și vom continua să luptăm. Ploiești este o echipă bună. Trebuie să ne concentrăm mai ales asupra aruncărilor. Sperăm că putem obține o victorie.

Partida de la Brazi va avea loc duminică, cu începere de la ora 18:00.

foto: Laura Haraba

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    fluierici
    daca joaca si arbitrii la ploiesti cum vrei sa castigati

    cu 11 ani în urmă (17.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!