Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Damien Kinloch: “Următorul meci este cel mai important”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.03.2013

Damien Kinloch

Damien Kinloch a vorbit pentru cititorii Totalbaschet.ro despre victoria împotriva celor de la CSM Bucureşti, dar şi despre următoarea întâlnire cu Energia Rovinari.

A fost un joc greu în ultima etapă dar victoria este foarte preţioasă. Aveam nevoie de ea şi de moral. Ne va fi poate mai uşor acum. Cred că acest success ne-a ridicat moralul. Orice victorie adduce un moral bun. Urmează acum Rovinari şi U Mobitelco Cluj şi estela fel de important să dăm totul. Doar aşa putem câştiga. Mă aştept la un joc bun cu Rovinari. Mereu vreau asta, la fel şi colegii mei. Dacă va fi precum la Bucureşti, trebuie să câştigăm şi cu Rovinari. Următorul meci este cel mai important.

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la Energia Rovinari joi cu începere de la ora 18:00

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!