Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Damien Kinloch: “Vrem să câştigăm fiecare meci”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.03.2013

Pivotul american al deţinătoarei SuperCupei României a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre meciul pe care echipa sa îl va disputa duminică seară de la ora 18:00 la Sala Sporturilor Trivale, în faţa celor de la CSŞ Giurgiu.

Venim după jocul cu Timba în care am arătat colectivitate în echipă. Am jucat bine împreună și am jucat bine în apărare când am avut nevoie. Chiar dacă nu au evoluat Slobodan Popovic şi Barac Pankacije am câştigat şi am jucat bine. Jocul cu Giurgiu va fi ca multe alte jocuri din acest an. Acesta va fi un joc dificil, care trebuie să jucăm bine în cele 40 de minute. O victorie va fi foarte important pentru că vrem să câștigăm și întotdeauna jucăm bine indiferent de adversar. Noi nu vom renunța niciodată și vrem să câștigăm fiecare meci de acum înainte.

În partida tur, BCM U Piteşti a cedat la Giurgiu cu scorul de 78-74.

Foto: Daniel Chiriac 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!