Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Damjan Kandić: “Ambele echipe joacǎ foarte bine în momentul de faţǎ”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
16.11.2012

                           

Sâmbǎtǎ CSM Bucureşti se deplaseazǎ la Tg.Mureş, pentru a disputa partida din cadrul etapei a 8-a din actualul sezon competiţional. Partida ce se va desfǎşura în Sala Polivalentǎ va fi una foarte bunǎ, dupǎ cum muntenegreanul Damjan Kandić, optimist a descris-o.

“Cred cǎ va fi un meci foarte bun, ambele echipe joacǎ foarte bine în momentul de faţǎ, cred cǎ vom face un meci bun şi sper sǎ câştigǎm. Dupǎ pǎrerea mea, ei au aruncǎtori foarte buni, sunt buni pe contraatac şi trebuie sǎ îi oprim. Trebuie sǎ avem un joc colectiv bun şi cred cǎ vom gǎsi soluţia pentru a câştiga acest meci.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!