Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Berceanu: "Cel mult poate fi vorba de o sporire a atribuţiilor"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.05.2012

În urma numirii fostului preşedinte FRB, Carmen Tocală, la şefia ANST, interimatul forului românesc va fi asigurat de către Dan Berceanu. Total Baschet a luat legătura cu oficialul FRB care ne-a declarat că în momentul de faţă nu a fost numit oficial şi că acest lucru se va petrece, cel mai probabil, în această dupămasă.

Eu deocamdată nu ştiu absolut nimic. Am primit mai multe telefoane referitoare la plecarea domnei preşedinte la ANST, dar ce va fi mai departe nu pot să vă spun eu pentru că doar doamna FRB ştie, restul sunt zvonuri.

Întrebat dacă îşi doreşte să se afle la conducerea FRB, Berceanu a spus că oricum se afla la conducere şi că practic nu se vor schimba foarte multe.

Oricum eram la conducerea FRB prin funcţia pe care o aveam. Părerea mea e că nu se vor schimba foarte mult. Este prematur acum să vă spun o treabă. Doamna preşedinte m-a sunat, mi-a spus că mi s-a aprobat numirea şi că va veni pe la prânz la federaţie. Până nu vorbesc cu doamna preşedinte nu pot să vă spun nimic. Să sperăm că până diseară se rezolvă situaţia pentru că trebuie urmată o procedură.

Acesta a mai adăugat că această schimbare înseamnă doar o sporire a atribuţilor.

Chiar dacă se va asigura interimatul, tot funcţia această pe care o am în momentul actual, o voi avea. Cel mult poate fi vorba de o sporire a atribuţilor. La nivel de zvonuri aşa e, mai departe vom vedea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!