Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Cumpănașu: „Dacă vom pierde următoarele două meciuri ieșim din obiectivul din campionat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.12.2014

După ce s-a calificat în faza următoare din FIBA EuroChallenge, Energia Târgu Jiu se întoarce în campionat pentru a disputa ultimele două meciuri din 2014, respectiv din turul Ligii Naționale. Oltenii vor da piept pe rând cu BC Mureș și Gaz Metan Mediaș

Dan Cumpănașu, președintele secției de baschet a clubului Energia, s-a declarat dezamăgit de ultimele două jocurile ale echipei sale, înfrângerile cu Lukoil Academic Sofia și U-BT Cluj, și trage un semnal de alarmă înaintea ultimelor dispute ale anului. 

Jocul echipei la Sofia m-a dezamăgit. Nu știu ce se întâmplă, vom face o analiză. Ultimele două meciuri au fost foarte slabe. Poate fi vorba de oboseala, a cântărit și lipsa lui Kremen. Vom vedea. Asta este, când joci în Europa trebuie să te bați. Și adversarii au călătorit, au fost în Ungaria, la Tartu, au jucat în campionat. Și Clujul a jucat în cupele europene, poate au avut deplasări mai lungi și ne-au umilit. În momentul acesta e greu. Trebuie analizat. Teamă nu mi-a fost la 24 de puncte pentru că mai era timp puțin de jucat. Diferența estre enormă, aștept un raport de la antrenor. Toate competițiile sunt importante, iar dacă vom pierde următoarele două meciuri ieșim din obiectivul din campionat”, a subliniat Cumpănașu, potrivit sportingorj.ro. 

La ora actuală, gorjenii ocupă poziția a 6-a în clasamentul Ligii Naționale, având la activ un bilanț de 5 victorii și tot atâtea înfrângeri. Confruntarea cu Târgu Mureș se dispută vineri, 19 decembrie, începând cu ora 18:00, pe terenul ardelenilor, în timp ce duelul cu Gaz Metan Mediaș este programat marți, 23 decembrie, la Târgu Jiu. 

*Foto: sportingorj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!