Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „A fost greu să câștigăm în deplasare pe terenul lor”

Eduard Popa

Eduard Popa
04.12.2018

dan fleseriu sibiu dinamo

CSU Sibiu întâlnește marți pe Dinamo Știința, într-o partidă care contează pentru etapa a opta din Liga Națională de Baschet Masculin.

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a spus că, în ciuda diferenței de poziție din clasament, dinamoviștii pot fi un adversar puternic pentru trupa ardeleană:

„Suntem dornici de a juca din nou meciuri. Am avut o pauză lungă de două săptămâni. Am reușit să jucăm mai multe meciuri amicale, sper ca băieții să fie pregătiți și plini de energie pentru a face un meci bun marți. Trebuie în continuare să câștigăm acasă, ne lipsesc și victoriile în deplasare, dar meciul cu Dinamo va fi unul cât se poate de greu. A fost greu să câștigăm în deplasare. Va trebui să fim cât se poate de concentrați pentru acest meci. Jucătorii sunt toți apți și sper să facem un joc bun, cel puțin din punct de vedere al apărării”, a spus antrenorul sibienilor, pe contul oficial de facebook al formației.

După 7 etape, CSU Sibiu are 5 victorii și 2 înfrângeri, în timp ce Dinamo Știința are 0-7. Partida dintre cele două formații are loc marți, 4 decembrie, cu începere de la ora 18:00 și va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!