Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu a tras concluziile după partida pierdută pe terenul campioanei en-titre

Dan Fleșeriu a tras concluziile după partida pierdută pe terenul campioanei en-titre

Dan Fleșeriu a tras concluziile după partida pierdută pe terenul campioanei en-titre.

Antrenorul celor de la CSU Sibiu a lăudat prestația orădenilor și a recunoscut faptul că Oradea este echipa mai bună în  acest moment, de asemenea Fleșeriu a susținut faptul că forma slabă a echipei sale nu este datorată absențelor din lot. Totuși, acesta își păstrează optimismul și speră la prima victorie în cupele europene.

Nu am ce să spun decât felicitări pentru Oradea. Ne-au bătut în fiecare sfert. Ceea ce cred că este o premieră în meciurile dintre noi. Arătăm extrem de slab în apărare și nu avem decât să mergem să lucrăm și să devenim mai buni. E clar că nu suntem pregătiți, cel puțin nu încă, pentru bătălii atât de importante. Oricât de bună ar fi echipa orădeană, ar trebui să avem mândria să putem să jucăm mult mai bine, măcar în anumite momente.

Nu e vorba de problemele de lot. Nu accidentările ne costă un meci sau altul. Dacă am fi pierdut la 1-2 posesii puteam să zicem că cel puțin unul dintre cei doi ar fi făcut, poate, diferența în sens opus. Noi am pierdut fiecare sfert, am pierdut lupta de fiecare dată. Ori de câte ori am reușit să ne apropiem, Oradea a replicat și ne-a îndepărtat de ea. Practic după fiecare ratare a noastră pe revenire, ei au reușit să înscrie imediat. E vorba mai mult de o atitudine pe care noi ar fi trebuit să o avem diferită. Dacă toți jucătorii noștri ieșeau cu cinci greșeli personale prin sfertul 3 atunci aș fi spus: ‘da, rotația scurtă ne-a costat’. Noi nu am avut probleme cu faulturile în așa fel încât să simțim rotația scurtă.

Arătăm o formă sportivă slabă, din păcate. De asemenea, avem, probabil, o încărcare psihică, mentală, după atâtea meciuri pierdute și cu multe deplasări din care trebuie să ne revenim. Suntem mai buni de atât și individual avem valoare în echipă. Trebuie să o punem în echipă, să jucăm împreună, iar atunci vom avea rezultate mai bune.

E un meci mai puțin important. Noi am pierdut deja calificarea. Evident că nu suntem în situația în care să nu luptăm. Vrem să obținem prima victorie în Sala Transilvania în cupele europene. Vom face tot posibilul să o obținem. Vom vedea cât de bine ne putem recupera după acest meci, dar cred că mai important va fi meciul de la Pitești, din nou în deplasare. Repet, în momentul de față, Oradea este o echipă mai puternică decât noi. Asta nu o spun doar eu. O spun rezultatele din acest an calendaristic în meciurile disputate împotriva noastră.

*foto: oradesibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!