Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Accidentările la noi sunt încă o problemă”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
11.12.2015

Tehnicianul lui CSU Sibiu a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa sâmbătă, pe teren propriu, cu BC Timișoara, în debutul returului LNBM. Partida se joacă de la ora 18, la Sala „Transilvania”.  

„Meciul de acum cu Timișoara este ca și cel din prima etapă când mergeam acolo fără să știm cu cine o să jucăm. Am auzit că vor mai face schimbări, iarăși vor fi niște jucători noi, iarăși nu știm cu cine jucăm. Dar în ultimele două luni am arătat că, de fapt, e important ceea ce facem noi și felul în care ne prezentăm noi la meciuri, și mai puțin important cu cine jucăm. Dacă noi vom regăsi energia pe care am pierdut-o la ultimul meci, implicarea și apărarea agresivă, pe care suntem capabili să o facem, ar trebui să fim capabili să câștigăm meciul de sâmbătă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Atlassib Sibiu.

Dan Fleșeriu spune că formația sa este favorită la câștigarea celor două puncte, însă accidentările unora dintre jucătorii săi încă îi dau bătăi de cap.

 „Noi suntem favoriți, în principal, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă ei. Timișoara e jos, în clasament, au o singură victorie, și au schimbat o mulțime de jucători. Unii au plecat, vin alții. Inconstanța aceasta le cauzează probleme, dar în ultimele meciuri au făcut rezultate mai strânse cu adversarii. Au reușit să fie o echipă și încep să le pună probleme celor cu care joacă. Au jucători experimentați, clasamentul care este acum nu cred că este reprezentativ si va face diferența din teren. Noi trebuie să jucăm foarte atent, foarte bine și,  mai ales, foarte agresiv pentru a putea câștiga.

 Accidentările la noi încă sunt o problemă. Avem mai multe accidentări, dar, chiar dacă rotația va fi mai scurtă ca la ultimul meci, sper că vom avea suficientă forță și calitate în joc pentru a putea câștiga meciul”, a mai spus antrenorul grupării de pe Cibin.

 *Foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!